Цитирай Първоначално написано от straus
Според мен прекалено много възхвалявате първия път. И да чакаш, и да не чакаш нямаш гаранция, че ще е перфектно и ще хвърчат фоерверки. Като го направиш по-късно няма да те боли по-малко.Моя първи път беше на 16, много ми беше мерак и в крайна сметка останах малко разочарован. И какво от това, след него имах толкова много страхотни преживявания, че в момента въобще не мисля за първия път.
Някоя може ли да ми обясни защо държите толкова на първия път, какво е толкова специалното, какво чакате?! Или може би от какво се страхувате?! Не го разбирам, убедете ме колко е специален първия път!
Философски погледнато връзката между първия на момичето и самият той е уникална. Никой друг няма да и е пръв и тя никога няма да усети това изживяване отново. Тя му подарява свойто най-съкровено нещо за нея - девствеността си. Тук малко го съкратих, но общо взето това е. Повечето хора смятат, че това е старомодно, но аз не мисля така. И съм сигурен, че дори и повечето момичета да го правят още от 13-14 годишна възраст те все още търсят своя принц на бял кон. Колкото до момчетата при тях е малко по-различно. Първи, втори, трети път все тая, важно то е да има. Мисля, че 14-15-16 години при момичетата и 17-18-19 години за момчетата е една нормална възраст. Ако е по-рано говори за липса на морал и възпитание. Ако е по-късно означава, че си сдухан или грозен и никой не те иска.