Леко ме мързеше да чета цялата тема .. но горе доло разбрах за какво става въпрос.. лично аз съм доста против 14 годишните НЕдевственици аз също съм на 14 и не си го представям .. по моята логика, която е "желязна" няма смисъл някъф мъжага.. независимо дали е на 13,14 или 20 .. да те "пори" след т'фа да ходиш се едно си на кокили .. а пък за тези на 13 да не говорим .. те даже не се водят непълнолетни ами малолетни.. и кфо праат секс и след тфа даже се фукат... някфа дебелана от моя клас тръгнала да ми се фука как го била праила със 7.. пфуу к'фо ме бърка мене.. аз предпочитам да се себеуважавам... да намеря подходящия човек ако е възможно .. да му имам достатъчно доверие.. да се почувствам достатъчно готова да правя каквото и да било.. не зависимо дали анален или орален секс .. просто за мен няма смисъл да си губиш девствеността толкова рано.. имаш цял живот пред себе си.. да речем до 30 години.. поне докато се ожениш ще правиш секс по 2/3 пъти на ден па после пак няма да е като да си недозадоволена .. за мен ИСТИНСКИТЕ хора са тези които се въздържат от такива гнусутии поне докато не им дойде времето .. ;д може секса да е хубаво нещо.. да изпитваш удоволствие да ти навират "краставица" във вагината ... това е въпрос на лично мнение .. но лично аз мисля да почакам ;дд