.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Без години...

Приятели дайте съвет как да влезна в дискотеката без години Остават ми 4 месеца до 18,а попринцип човека който винаги ме е вкарвал е извън България ! Ще съм ви благодарна много,предваително

Мега фен
    Изрязваш цифричка от бар-кода на някоя вафла (примерно) и я лепкаш на личната карта така ,че да си докараш годинките. Но на някои места проверяват за този номер

По-добрия вариант е с туш и перо да си 'нарисуваш' една единица или 2-ка след 9ката в ЕГН-то.

Става и с чужда карта на някой ,който прилича на теб.

Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Изрязваш цифричка от бар-кода на някоя вафла (примерно) и я лепкаш на личната карта така ,че да си докараш годинките. Но на някои места проверяват за този номер

По-добрия вариант е с туш и перо да си 'нарисуваш' една единица или 2-ка след 9ката в ЕГН-то.

Става и с чужда карта на някой ,който прилича на теб.
    I az se setih za varqnta s lichnata karta na moq priqtelka Dano da se polu4i

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    С чужда карта ще влезнеш на 90%. И аз съм давала моята на момиче, което и грам не си прилича с мен, ама навсякъде я пускат.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    С чужда карта ще влезнеш на 90%. И аз съм давала моята на момиче, което и грам не си прилича с мен, ама навсякъде я пускат.
    Emi imame obshti 4erti s neq,cvqt na kosata,ochite Malko shte e trudno 2 te da vleznem edna sled druga,no shte vidim kakvo shte stane Dano samo da ne i zapomnqt neinata li4na karta

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    ше умреш ли ако не ходиш на диско да си раздаваш генеталите

anonymous708973
    Guest
    Внимавай с това с лепенето с цифрички, щото една приятелка я гепиха. Техните не бяха много щастливи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си