Здравейте, незнам дали има подобна тема, сигурна съм че има, но просто исках да споделя
Преди няколко дни започнах да излизам с едно момче, с което много си допаднахме. От много време не ми се беше случвало до такава степен да се отпусна с някой, горе долу непознат. Говорим на всякакви теми, за всичко и наистина с него съм себе си, без заобиколко и игри. В началото беше просто приятелско излизане, разнообразяване на обстановката и компанията, нещо различно, но сега не съм сигурна к'во е точно. Симпатийте ни са взаимни и на двама ни не ни е достатъчно "само приятели" .. До тук всичко е идеално .. Проблема е там, че той има приятелка, с която не иска да има нищо повече (тя е в Италия и не се знае кога ще идва в България), не иска да й каже "край" по телефона и го разбирам.. Но ако бъдем заедно, което много искам, ще пренебрегна всичките си принципи и виждания, никога не съм приемала такива връзки, никога не съм гледала с добро око на такива хора и сега това се случва на мен... Знам, че ако оставя нещата така ще съм голяма глупачка, защото той е невероятен, малко останаха като него, от друга страна винаги съм била вярна на себе си и на убежденията си ... Кажете к'во бихте направили в моето положение :