- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Принципи ...
Принципите са нещо много хубаво трябва да се отстояват до момента, в който станат окови. Попаднала си на наистина свястно момче и според мен не трябва да го изпускаш. Той изглежда не е доволен от връзката си, тъй че не може да се каже, че ти заставаш между тях. Действай и дано си заслужава! : ))
И аз съм на същото мнение!Първоначално написано от kloely
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Това с връзките от разстояние е пълната глупост, айде от различни градове ... ок, но от различни държави .... лол добре ли са ? ... така че вземи ги зарежи тези прости принципи ...
Аз мисля, че трябва да опиташ. Прекрасно е, че имаш принципи, но все пак живеем един живот, а момчето изглежда наистина свястно, а и явно не е доволен от връзката си.
Аз бях в подобно положение и си пропилях шанса и сега съжалявам, защото в момента нито един от нас не е щастлив. Така че, моето мнение е да опиташ за да не съжаляваш после![]()
Ами да така е не е много честно да излизаш с момче,което си има приятелка,но при положение,че тя е в Италия и всичко останало,че момчето не се чувства добре с нея,няма за какво да продължават да бъдат заедно и той да я лъже,че всичко е наред.Ето това е много по-несправедливо.Постави се на нейно място,ти би ли искала момчето,което обичаш да бъде с теб от съжаление?Просто ...болката си е болка,спор няма,но по-добре така,от колкото да се мъчите отделно.Млади хора сте,след години ще се чудите как сте се омъжили/оженили за такъв човек,но ще се опитвате да сте заедно заради бракаА сега е много по-лесно.
Не тръгвай с него докато все още има приятелка, такива лицемерни долни истории не са си занимавка.. Просто му кажи, че ако иска да е с теб, приключва с нея. Ако има желание, има и начин.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Благодаря на всички Ви за мненията ..
Принципите ти са нелепи.![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Напълно съм съгласна с това мнение, но в крайна сметка животът е твой и накрая ти сама ще се решиш независимо кой какви коментари е написал тук.Първоначално написано от babity
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Какво те кара да мислиш така?!Първоначално написано от Nam3less3
Ако са ви взаимни симпатиите и искате да сте заедно той ще намери начин да прекрати връзката с приятелката му и ще бъде с тебако пък почне да овърта и т.н. по добре не се занимавай.. не мисля че някой заслужава да бъде "заместител"
There is no right or wrong, only fun or boring
Благодаря за съвета, Sladurcho! С него тръгнахме на някъде да видим до къде ще стигнем, до колко аз ще исдържа в това положение .. но съм съгласна с повечето, че ако нещата нямат никакво развитие и т.н., ако всичко си остане със сегашните обсотятелства, просто всичко ще приключи преди да е започнало .. Незнам какво толкова намирам в него, за да пренебрегна всичко само за да сме заедно .. чувствам се като анимационен герой, когато направят нещо тъпо и главата им става като на магаре![]()
![]()
![]()