.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Ескапел

Ескапел

Здравейте! Извинявям се ако има такава тема,но аз не видях.Та въпроса ми е за ескапела.Попринцип се пие след като е станало някакъф гаф,но ако стане пак защитена ли съм?Защото съм чела,че неможе да се приема повече от един път на месец..

Ok,мерси много

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Aми една позната имаше такъв проблем.Презервативът се беше скъсал,тя взе ескапел нооо...нямаше ефект.Така че не разчитай на него.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Re: Ескапел

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от alths
    Здравейте! Извинявям се ако има такава тема,но аз не видях.Та въпроса ми е за ескапела.Попринцип се пие след като е станало някакъф гаф,но ако стане пак защитена ли съм?Защото съм чела,че неможе да се приема повече от един път на месец..

Два пъти в годината МАКСИМУМ.
    Не,не си защитена.Има противозачатъчни.
    даже 1 път в годината максимум ..... ако може въобще да не пиеш това хапче.
    Понеже съм доброволец в БМЧК - български младежки червен кръст, и обучавам именно на тази тема 'Контрацепция' и навсякъде където съм чела за въпросното хапче не е препоръчително!

П.С. имаше едно момиче което след всеки секс приемала 'Ескапел' това ще рече примерно 3 пъти на месец ... и мисля че остана стерилна което наистина много гадно ... както казват 'кофти тръпка' ;//
    Женско съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си