Казаха ми че с Тае Бо се отслабвало. Днес го почнах и незнам дали ще има ефект. Можете ли да ми дадете малко информация? Някой да знае дали има ефект? И дали се правят мускули, защото аз искам да се стегна, но не искам да ми се личат мускули като на момче.Просто искам да си стегна коремчето и краката. :P
Само знам, че Тае Бо е комбинация между Таекуон-до и аеробика и че е момичешки спорт, не знам дали ще има ефект...
ходила съм само 1 път и не знам дали има ефект![]()
Попринцип Тае-Бо - то съм го правила няколко пъти, адски изтощаващо е, иначе е предимно за оформяне. Самите упражнения се водят като "леки"![]()
Аз ходя редовно и определено има ефект. По-скоро, обаче, ефекта е стягащ... Смисъл... не се отслабва с тае-бо, просто се стягаш навсякъде (най-вече краката). Като го съчетаеш с правилно хранене, може и да има много по-добър ефект и да отслабнеш:P
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars.. I could really use a wish right now.. (*)
Мерси много аз спазвам диета и свалих 7кг за 3 месеца ама искам още 5 и да се стегна повече.![]()
ами една приятелка ходи 3 пъти в седмицата ама то е за стягане ..и не не образува мускули
поне на нея
Аз си правя в нас тае бото на Били Бланкс и наистина
много стяга, но ако имаш какво да сваляш ще го свалиш
все пак упражненията са много натоварващи и много се
подскача.Мускули ще ти станат само ако тренираш
много много време..
Аз след всяка тренировка се чувствам по - добре и
имам повече енергия..![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.