.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен Аватара на crazybebe

Харесва ли ме ... според вас .. ? .. моля ви за мнение

Та , накратко : [е,не е много кратко де :Д]
    Преди няколко месеца бях влюбена в едно момче , закачахме се ,но доколкото го показваше и казваше - той не ме харесваше . Имаше и момент , в който не спряхме да се заяждаме и обиждаме . Но напоследък нещо в него се промени - започна да ми обръща много повече внимание , държеше се поне приятелски [спряха се обидите и т.н] , закача ме , пише ми по скайп пръв и реших да го разпитам за тази негова промяна . Казах му " нали много нещо се обиждахме и ме мислише за грозна , а сега започна да ми обръщаш внимание и да коментираш снимки " и той ми отговори " ами снимките ме кефят ,, защо не ? " .. не очаквах такъв отговор ... и си писахме после някви общи работи .. по едно време той ми каза " бтв тва по-горе дет го каза , не го мислех - не си грозна , а си хубава , но просто нещо ме дърпа отвътре " питах го " какво точно ? проблемът в мен ли е ?" и той ми отг " не бе човек , супер си си , но просто нещо ми става - не знам какво ,, може би не ме привличаш най-точно казано " .. после ме пита какво мисля азз за него .. и т.н .. в клас седяхме заедно веднъж и си говорихме , закачаме се .. всичко ок .. но нз .. вие как мислите ? възможно ли е да си е променил мнението за мен ? и харесва ли ме ? как си обяснявате постъпката му ?

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Mom4etoo moje da ne te haresva .... no ne si mu bezrazli4na shtom proqvqva interes tova zna4i 4e ima nadejda... pone spored men

Благодаря за горните две мнения .. ако може и още мнения , ще съм благодарна ;*

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Опитай се да се отпуснеш, не мисли какво казва.
    Гледай да продължаваш да му разкриваш същността...
    Започнете зарибявки, продължете закачките...
    Попитай го иска ли да излезете на по кафе... да се поопознаете още малко...
    Но определено не е толкова безразличен..
    Може би в яда си е казал, че си грозна и т.н.
    Остави се на течението, живей момент за момент... не си насилвай късмета...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Недей да мислиш постоянно за това...харесва ли ме или не. Според мен ако те харесва то нещата ще се поолучат от самосебе си Колкото повече мислиш.. толкова повече нищо не става.. Знам го от личен опит .. Бъди себе си.. ии късмет
    : )

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Бе явно не си му безразлична, но може и да иска само секс, щом ти е споменал нещо от сорта на " не ме привличаш точно".
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Щом ти е казал така значи има някаква причина, за да не иска да сте нещо повече от приятели. Може и той самият да не знае какво иска...Но едно е сигурно - определено не си му безразлична.

--------------------------------------------------------

Хмм .. да , и аз мисля ,че не съм му безразлична , но все пак .. аз искам да бъдем повече от фр и ще се опитам по някакъв начин да направя нещо ... ще го питам дали иска пр да се разходиме някъде и ще поговоря с него , за да знам какво иска от мен и като каква ме приема .. ще видим дали имам някакъв шанс ;д .. стискайте палци ;п :*

Град
    някъде, където няма земетресения
    Щом той ти обръща внимание, определено те харесва. Пробвайте.

Охх много ме е страх , ако му призная , как ще отвърне

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Остави се на течението ако има нещо ще се получи.Нестава от днеска за утре хоп гаджета.Времето ще си покаже какво ще стане между вас.

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Според мен си играе с теб .. Тези трикове са доста известни
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от crazybebe
    Охх много ме е страх , ако му призная , как ще отвърне
    Недей на този етап.
    Закачайте се още, говорете.. а/у и то всичко ще се случи.
    *сън*

Въпроса е там ,че остава малко време до края на уч.година и нз -- > може нещата да не се развият до тогава и само ще съм си тровила нервите за него .. Ще се опитам да му намекна по някакъв начин ии нз ... да се надяваме , че ще продължаваме да си се закачаме и прочие ;]] ... ам трябва ми малко време , за да разбера ... странното е ,че винаги мога да преценя отстрани ако някой си харесва някое момиче , но за самата мен - не мога .. нз защо е така .. ще се опитам да погледна нещата отстрани ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си