.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Още един въпрос

Здравейте! Момиче на 15 съм (девствена), приятелят ми е на 18 и има богат опит в любовната игра. Няколко пъти имах чуството, че ако се отпусна още малко ще стигна до оргазъм. Проблемът е, че точно в този момент изпитвам едно не особено приятно усещане, все едно ще се напишкам - заради това тогава вместо да се отпусна се стягам и той колкото и да се старае не може да направи нищо. Не ми се иска да е така, но ме е страх да се отпусна. Съвети?

Град
    Варна

Re: Още един въпрос

Цитирай Първоначално написано от zvezdica
    Здравейте! Момиче на 15 съм (девствена), приятелят ми е на 18 и има богат опит в любовната игра. Няколко пъти имах чуството, че ако се отпусна още малко ще стигна до оргазъм. Проблемът е, че точно в този момент изпитвам едно не особено приятно усещане, все едно ще се напишкам - заради това тогава вместо да се отпусна се стягам и той колкото и да се старае не може да направи нищо. Не ми се иска да е така, но ме е страх да се отпусна. Съвети?
    Имам чуството вика, че ще стигна до оргазъм ? А си девствена ??
    До какъв оргазъм ? EARGASM
    ТОВА МОЕТО МОМИЧЕ ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ СИ ГОТОВА, И НА МОМЧЕТО НЯМА ДА МУ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТЧЕТО И ШЕ СИ ПАДА СВОБОДНО
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Град
    София

Re: Още един въпрос

Цитирай Първоначално написано от norain
    Цитирай Първоначално написано от zvezdica
    Имам чуството вика, че ще стигна до оргазъм ? А си девствена ??
    До какъв оргазъм ? EARGASM
    ТОВА МОЕТО МОМИЧЕ ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ СИ ГОТОВА, И НА МОМЧЕТО НЯМА ДА МУ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТЧЕТО И ШЕ СИ ПАДА СВОБОДНО
    За сведение до оргазъм не се стига само с полов акт ! Да не говорим, че при жените си е даже трудно да стигнат до вагинален оргазъм, какъвто визираш.
    Е, разбира се една от причините е именно в това, че не могат да се отпуснат .... и към темата - отпусни се и се остави на изживяването! Нищо, от това, за което се притесняваш няма да се случи! Enjoy
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си