.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Харесвам го .. но как да разбера че и той ме харесва ?

Здравейте ! Има едно момче от съседния клас аз го харесвам, но не знам дали и той ме харесва. Въпроса е там че понякога ми мята погледи и се закача с мен, но през повечето време не е така ! Какво да правя? (:

Град
    София
    Опитай се да го заговориш , покани го да излезнете някъде , за да се поопознаете и след това вече ще можеш да разбереш дали те харесва
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Е какво толкова ще стане ако случайно го извикаш да си поговорите, отидеш ти да се закачаш с него.. поканиш го на среща...
    не сме XІX, XX век я, че да чакаш момчето да прави всичко.. (говоря не за всичко... )
    Егати ние ясновидци ли сме, стъклена топка ли имаме, че да разберем всеки индивид какво си мисли аджеба...??

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Добре, интересно ми е... толкова ли голяма болка за умиране ще да е, ако просто му споделиш симпатиите си и го питаш дали и при него е същото.Или пък те е срам?
    Не вярвам дори, ако не отвърне на чувствата ти, да се депресираш чак толкова много...
    Нищо не губиш, когато рискуваш в такива ситуация.
    Поне според мен.
    Подкрепям : )

--------------------------------------------------------

мерси за съветите
    Hiii

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Опитай се да се закачаш с него или го питак нещо от сорта:Колко е часа или какво учите по еди кой си предмет и така.

Не много добър, но определено най-лесният вариант е да му намериш скайп,фейсбук и т.н. и от дума на дума може да заформите едно кафенце !

Добре, интересно ми е... толкова ли голяма болка за умиране ще да е, ако просто му споделиш симпатиите си и го питаш дали и при него е същото.Или пък те е срам?
    Не вярвам дори, ако не отвърне на чувствата ти, да се депресираш чак толкова много...
    Нищо не губиш, когато рискуваш в такaва ситуация.
    Поне според мен.
    Напълно съгласна!
    : )

Град
    България/София
    Цитирай Първоначално написано от DreamForYou
    Нищо не губиш, когато рискуваш в такaва ситуация.
    Поне според мен.
    Напълно съгласна!
    +1 !
    · Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Опитай се да се сближиш него, ако има интерес към теб то ще си проличи. Пък и според мен трябва да си признаеш чувствата По-добре провален опит,отколкото пропилян шанс! Успех
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Ами заговори го някой път и виж как ще реагира. Поискай му фб, не толкова за нет-свалката, колкото да покажеш интерес. Закачай се с него и т.н. Абе с 2 думи разговора му е майката. Айде късмет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си