- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да отслабна ?
На 14 съм 180 см 93 кг Активен спортист ? : )
Според мене проблема не е в теб.И аз на 10 години тежах 50кг ,но ханшът ми не беше дебел и си бях слаба ,но бях навлязла в пубертета така ,че може защото си висока и едра да си така ,но ак не си слаба търси диети и разни там други.![]()
Активен спортист а си 93 кг и 1.80 ? Под активен спортист имаш предвид докато отидеш и се върнеш от училище?
Какво спортуваш? Трибой?
Активен спорТ.. тренирам каратее : ) от доста време играяя с големии 10 12 клас ии не се различавам от тях в доста добра форма съм просто искам да сваля килограми малко (около 10 )
Вие в теенпроблем само се подиграватее или сичкоо е базик за вас.. това е глупавото на българските форуми..
Подписа ти нещо не се връзва![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Защо?
защо??защо??защотооооо
Боже ,колко мъка има по тоя свят ,Боже
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Ем ако спреш да пишеш по такъв начин, може и да те вземат на сериозно. Ниее в теееенпроблем сеее подигравамее на такивааа, които уж сааа мъже, амаа пишат катоо момичетааа, и то като лигавиии такивааааа.Първоначално написано от Oneal
Та по темата - питат те какво тренираш, за да знаят какъв съвет да ти дадат, при някои спортове не трябва да отслабваш, а точно обратното. Но щом е карате, отивай на стадиона да бягаш и спри да се тъпчеш.
МОМЧЕ
прави общи упражнения (които тренират големи и/или повече мускулни групи) след треноровката по Карате, л.опори, коремни преси, клекове, тичане, боксова круша, набирания ..... може и упражнения с тежести (но не наблягай на тежестите, а на повторенията и правилното изпълнение)
Измисли някаква кръгова тренировка и викни някой да засича време, 1упражнение-1минута
обяснявам кръгова тренирвока* : това е комбиниране на няколко упражнения (примерно 5), в която не се прави почивка между упражненията, почива се след като си свършил с целия цикъл (30-90 сек)
Това ще ти помогне и за каратето и за да свалиш![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Да бе,само 10 кила..Казва го все едно нищо не е..Първоначално написано от Oneal
Между сериите се почива обаче..Тоест правиш 4 упражненения по 1 серия всяко едно почиваш 30-45 сек и после пак ..Първоначално написано от firstdiesel
Да, комплексните тренировки са добър вариант в твоя случай, но не мисля, че ще бликаш от енергия за стабиен комплекс след тренировка по карате например....Може би ако ги съчетаваш през ден двете ще си чук!
Зависи от това дали искаш да запазиш мускулната си маса или не (винаги има загуби,но говоря за големи) аз лятото свалих 12 килограма за около месец и половина с разделно хранене (обаче без въглехидратния ден) 1-вия ден ядеш месо и млечни продукти 2-рия ден ядеш боб леща ориз грах такива варени неща 3-тия ден на плодове и ги въртиш постоянно тези 3-теуспехи
![]()
еми, че то е ясно ... иначе цялата тренировка ще е един цикълПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Спортуваш всеки ден минимум по 3-4 часа, но пълноценни 3-4 часа и не ядеш пържено и храни с повече мазнини! За 1 месец ще има голям ефект!
3-4 часа ако са наистина пълноценни 100% ще доведат до претрениране![]()
Такова нещо като претрениране няма![]()
В тоя форум нови науки измислятПървоначално написано от ZipFail
![]()
МОМЧЕ
такова нещо като претрениране има когато качваш ...Първоначално написано от ZipFail
като сваляш колкото повече, толкова повече ...
ама кой е тоя Рамбо дет ша изкара 4 часа интензивна тренировка, то трябва на зоб да живееш за тая цел
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
И второто не е вярно..И когато сваляш също може да претренираш и над 1 час по принцип е тъпо да стойш в залата.Правиш суперсетове за всички мускулни групи и свършваш за 40-50 до 60 минути.Ако тренираш 3-4 часа кортизола ти гори мускула и като претренираш не можеш да качиш нито сила и резултати са отрицателни..Първоначално написано от firstdiesel
40-60 минути тежести и накрая на тренировката 30-40 минути кардио..
Охх то с радио спори ли се :# Хайде кажи кво става като "претренираш"
Има претрениране. Прост пример са маратонците. В залата може да се седи повече от 1 час.
по принцип пиратките не са опасни ама в тях има един зъл дух, едно лошо чувство![]()
Тва каза ти![]()