.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Skype launcher

Skype launcher

ааа дали има skype launcher за Winows 7 (skype 4.2) ако има може ли линк за сваляне

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Голям фен
    изтегли си това:
    http://www.mediafire.com/?ey9mrp1dp1o

поставя се в директорията на скайп C:\Program Files\Skype\Phone -за 32bit версия, или C:\Program Files (x86)\Skype\Phone за 64bit и би трябвало да се получи..

Голям фен
    ако не стане по горния вариант пробвай това,пиши че става и за Win7:
    http://www.computers-bg.net/skypelauncher-1-4/

Re: Skype launcher

Цитирай Първоначално написано от bonjovi
    ааа дали има skype launcher за Winows 7 (skype 4.2) ако има може ли линк за сваляне
    Ако искаш да ползваш 2 скайп профила на твоя компютър има и много по-лесен начин за това, без използването на каквато и да било друга програма!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Има и много по-лесен вариант за стартиране на два скайпа едновременно на един компютър!!!

1. На десктопа ще създадем нов "пряк път" (Shourtcut) - става, чрез щракане на десен бутон на мишката върху десктопа - от падащото меню избираме "New -> Shortcut".

2. Намираме, чрез бутона "Browse..." стартиращия файл на скайп. По принцип пътя до не го е следния: "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe", като тук трябва да добавим следното: /secondary

В крайна сметка ето така трябва да стане:

Щракнете бутона "Next"! Задавате име на "Shortcut"-а... примерно "Skype - 2", така че да се подсетите, че това е иконката за втория скайп. След това щракнете бутона "Finish" и вече сте готови.

3. Първия скайп си го пускате, както го правите по-принцип, а втория си го стартирате от "Shortcut"-а, който създадохте току що!

П.С. - Понякога програмата "Skype Launcher" прави "мизерии" и за това не я обичам!

Голям фен
    Град
    Варна
    Нито един от вариантите за 2 скайпа не стават при мене. Със уйн 7 ултимате съм и версия на скайп 3.6.0

Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    Нито един от вариантите за 2 скайпа не стават при мене. Със уйн 7 ултимате съм и версия на скайп 3.6.0
    С моя вариант пробва ли? - Щото и аз съм с Win 7 x64, а скайпа е 4 нещо си... и става!

аз пробвах с втория вариант на firestone224
    идеално става Мерси много сигурен съм че и варианта на doomkiller ще стане но ме мързи да пробвам

На мен ми стана ! Много ти благодаря doomkiller !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    С моя вариант пробва ли? - Щото и аз съм с Win 7 x64, а скайпа е 4 нещо си... и става!
    номера със secondary при skype действа от v4 нагоре ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си