.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе

Бялото течение...Нормално или проблем.

много се извинявам че това е поредната тема свързана с бялото течение но не намерих точно обяснение за моето: Значи на 13 години съм (девствена) имам цикъл от около 5 месеца, но продължавам да си имам бяло течение постоянно. Не е обилно, не е слузесто, много леко жълто и не се усеща миризма. Просто не знам дали е нормално или трябва да се консултирам с гинеколог. Ще съм ви много благодарна за отговорите

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Винаги ли си си го имала?

Град
    Русе
    ами от горе долу 4 години

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    ами от горе долу 4 години
    аз не съм имала такова течение,по-добре е да се консултираш с гинеколог!

Град
    Русе
    Много ви благодаря ще поговоря и с майка ми

Между другото сестра ми е на 10 преди няколко месец имаше бяло течение и каза на майка ми и понеже тя е лекар и правеше сварена мащерка и топла вода..и сестра ми седеше около 10/15 минутки в такава вода , тва го правеше около седмица и течението и изчезна..не знам пробвай ако и искаш и ако и това не помага ходи с майка си на лекар..

Повече от фен
    и аз иам хоила съм на лекар и кво . същото ми казаха коет щи кажа.казаха че тва е абсолютно нормално . и тва бяло течение е по хубаво че съм го имала защото пречиства някваси зона . така че нищо страшно носи ежедневни превръзки за да не ти цапа нищо повече . и вие пък с тия лекари

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Бялото течение не е нормално. Нормално е в определени дни от МЦ /около овулация/ да имате прозрачен секрет- цервикална слуз, но не и течение. Лекувайте се навреме!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Бялото течение се получава при лоша хигиена там доли и не само това другия вариант може да е ако ходиш с разголен кръст или си настинала ....

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от simonchet0o
    Бялото течение се получава при лоша хигиена там доли и не само това другия вариант може да е ако ходиш с разголен кръст или си настинала ....
    Не баш. Бяло течение се получава от ред неща - неправилна материя гащи, бърсане отзад напред, миене с продукт с прекалено високо Ph (чела съм и за някои не особено нормални момичета, които смесват шампоан и паста за зъби !!! и се мият с това), раздразнения от прах за пране, пиене на антибиотици, действително и от изстиване и т.н. Може, но доста рядко, да е от лоша хигиена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си