.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград

Трябваше ли да се намесят

Трябваше ли Франция да се намеси и да бомардира Либия.Както знаете днес кьм 6:45 бг вр. Френските вьздушни сили бомбардираха Либия правилно ли постъпи Франция като бомбардира Либия как мислите чакам вашите мнения

Дали е правилно или грешно, зависи от виждането на всеки един отделно.

Французите и без това не ги кефят много либийците от номера, който врътнаха с медиците ни.

Ако питате мен, ще кажа само - нека се трепят. Май, както беше казал един анти-герой, това е единствения път към мира.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    както е казал бай Ганьо И едните, и другите са маскари!... Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един!... А

Според мен цялата работа е нещо както САЩ в Ирак, само че Либия е европейския "Ирак" цялата работа е пак за петрола. Надявам се ако Европа в крайна сметка намаже нещо от техния петрол да хванем и ние А на Либия им пожелавам дълга война да се изтрепят колкото се може повече, заради това което сториха на нашите медици. В момента съм на страната на Кадафи, не защото го подкрепям, а защото е губещ, докато печелеше бях за бунтовниците Дано да се постигне баланс на силите и да се трепят максимално дълго
    Мисля да си взема някоя книга за Ромел да видя по-детайлно как е било в неговият случай

Пращат чуджестранния легион франсетата и Кадафи изчезва безследно.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Правилно постъпиха !
    За да свърши нещо то трябва първо да започне.
    Според мен при всички слуаи Кадафи ще е губещия,каквато и стратегия да има,каквото и да е приготвил,колкото и последици да има от всичко това накрая той ще загуби !!!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    Според мен цялата работа е нещо както САЩ в Ирак, само че Либия е европейския "Ирак" цялата работа е пак за петрола. Надявам се ако Европа в крайна сметка намаже нещо от техния петрол да хванем и ние А на Либия им пожелавам дълга война да се изтрепят колкото се може повече, заради това което сториха на нашите медици. В момента съм на страната на Кадафи, не защото го подкрепям, а защото е губещ, докато печелеше бях за бунтовниците Дано да се постигне баланс на силите и да се трепят максимално дълго
    Мисля да си взема някоя книга за Ромел да видя по-детайлно как е било в неговият случай
    Сравняваш Ромел с Кадафи?

Ромел е бил на светлинни години пред Кадафи, а бомбардировките няма да продължат кой знае колко време...ще се размаже въздушната отбрана на Либия, което в добавка с ембаргото и останалите поражения, които ще претърпят, ще довърши джамахирията съвсем. Хак да им е на последователите на тоя откаченяк.

Град
    София
    Тоя па Кадафи ми е толкова гнусен и противен,че няма накъде.Гледах сега в сайта на БТВ почнал да засяга на религозна основа.Разправя,че са се опитвали да сломят исляма.Как може да използва живи хора-жени и деца за да си спаси кожата...Тоя заслужава мъчително и гадно убийство...

абе амк кви глупости говориш.... къде видя да пиша, че сравнявам.. това е абсурд.. просто терена е същия и грубо казано ситуацията - в смисъл че сега най-вероятно от изток на запад ще се водят действията...

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    всеки иска петрола затова всички се намесиха милите че им пука ко става пука ги са петрола страхуват се да нападат по суша защото нямат да имат никакъв шанс затова бомбардрат само

Цитирай Първоначално написано от luda4et0o
    всеки иска петрола затова всички се намесиха милите че им пука ко става пука ги са петрола страхуват се да нападат по суша защото нямат да имат никакъв шанс затова бомбардрат само
    не напротив ще влезнат в либия чакат идиотите вътре да се избият колкото се може повече сами докато им метат бомби

после ще стане бързо и мазно като с ирак

видя се колко са смешни разни ислямски конференцийки и арабски лиги - никой не смее да каже нищо
    Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д

Град
    Пловдив
    Ами то там цялата история е за петрола.Да се цепят там кеф ми правят
    Няма подпис

Цитирай Първоначално написано от blackking
    Ами то там цялата история е за петрола.Да се цепят там кеф ми правят
    +1

Цитирай Първоначално написано от luda4et0o
    Пехтата на НАТО няма шанс срещу сухопътните войски на полковника!!!
    US, UK & France Infantry нямат шанс срещу великата армия на Джамахирията !!! Евала!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си