- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера дали ...
Харесвам едно момиче,мисля че и тя мен също,но не съм напълно сигурен в това- прави се на недостъпна и т.н. предполагам ги знаете ... как да разбера дали това момиче има чувства към мен или няма ? аз мисля,че има но дали само се заблуждавам
ако може ми кажете по какъв начин да разбера за да не си губя времето напразно
Питай я дали цъка WoW.
Или я покани да излезете само двамата.
Temet Nosce
벨야카
Скоро не ми отгововаря нещо знам ли.Mоже да съм наивен и да си мисля,че има чувства, а всъщност да няма.. заради това питам как да разбера дали тя има чувства към мен
Хвърляй боб....
П.П. Брат WoW-a е отрова....![]()
--------------------------------------------------------
Абе,пич кво общо има играта с темата-нека някой да пише по темата
Ами попринцип момичетата не обичат момчета, които отделят повече време на игри, отколкото на тях (а и попринцип не обичат геймъри). А точно тази игра е доста зарибягаща и времетов нея си минава неусетно...
Идеята ми беше, че ако се окаже,че те харесва (което можеш да разбереш от държанието и като излезете) ще е най-добре да спреш да играеш.
--------------------------------------------------------
А преди това, как да разбера дали тя има чувства към мен ?
Щом не ти отговаря, значи няма. Очевидно е. Тя, ако има чувства ще е подмокрена през цялото време в очакване да чуе гласа ти, да те види или пише. Не се концентрирай в едно момиче, особено като не те ще. Запознавай се с нови колкото можеш по-често и ще намериш някоя, която да те харесва, както и ти нея. Гледай да не се влюбваш прекалено и ще си добре.
Не е нужно да си п*ткоминатор за да си намериш момиче.
Temet Nosce
벨야카
Предвид името ти, умри е донякъде прав...
Ясно А какво значи п*ткоминатор иначеПървоначално написано от umri
![]()
още коментари по темата са добре дошли
едит- tnp123 какво за ник нейма ми ? няма нищо общо с поста на умри
Как да разбереш.. ами да ти кажа не е трудно.. питай я! : )
: )
Да ти кажа директно с думите - ''Имаш ли чувства към мен'' - не съм пробвал .. но игнора дето ми бие се чудя дали е достатъчно ясен отговор,че няма чувства към мен.. вие как мислите ?Първоначално написано от DreamForYou
няма интерес, но пък си струва да си настоятелен, след 2-ро отрязване се откажиУОУ е истината, брат. УОУ + спорт = луд монах
![]()
Ти искаш да разбереш дали тя има чувства към теб .. ами признай, че я харесваш .. имаш чуства към нея...
нищо няма да загубиш ако я попиташ..
А за игнорирането .. помисли дали я притискаш с нещо..
ако не я притикаш.. по-добре я остави![]()
rtpghhfcz То тва отрязване си е перманентно.. не 1,2 пъти от неяправене на недостъпна и т.н. игнор-ако може да се нарече без отговор от нейна страна.
DreamForYou Знам ли притискане ? по какъв начин според теб ?
Ама ти сериозно се кефиш на фантастиката, а?Първоначално написано от umri
Към автора: ако не ти обръща внимание обърни внимание на дуго момиче. Научи се да се цениш, иначе никога няма да имаш момиче![]()
Точно така.. ако постоянно й пишеш, звъниш и т.н ....
bratignat Да се науча да я ценя нея ли![]()
точно така, брат. Представи си, че е 80 левъл елфка с як инвентар, как да не оцениш подобен герой ?! Искаш да го имаш на всяка цена.![]()
Първоначално написано от DreamForYou
Вие жените нали искате внимание![]()
bratignat Прав си![]()
Хаха .. ами да искаме!тва ме уби напраоо
![]()
![]()
![]()
То, че искаме, искаме си го! Но ако момичето не те харесва .. тва за нея си е смущение.. ако ме разбираш..Ако те харесва и търси повече внимание с недостъпноста си е друга работа..
![]()
Как да разбера коет от 2-те неща е?
Амии незнам.. зависи! Още в началото ти казах да поговориш с нея.. относно чувствата си..Не бъди страхливец! Тя или те харесва или не..
![]()
В прав текст- ''Имаш ли чувства към мен'' звучи някак си детинскиигнора,който ми бие през време според теб достатъчен ли е - че няма чувства към мен ?
Детински? хмм ти на колко си?
Нямам впредвид да й кажеш въпроса направо..Покажи й по някакъв начин ..