- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с дълга връзка!Помощ!
Здравейте момичета и момчета аз съм на 18г. нуждая се от вашите съвети защото много държа на тази връзка!Ходя с едно момиче на 16г. от година и половина всичко беше наред-обичахме се,секса беше супер абе общо взето сичко си беше наред.И преди два месеца когато беше грипната ваканция и двамата се разболяхме и си седяхме по къщите,както и да е.И от както свърши ваканцията тя започна да се държи по-студено,отдръпна се спряхме да правим секс,отдалечихме се и аз започнах да търся проблема в мен,но нищо не съм направил или казалговорих с нея нещо да не е станало да не съм направил нещо и тя ми казва че нищо и няма не е в мен проблема и през този месец след ваканцията постоянно се карахме за глупости и след около месец скъсахме заради глупости!
След това аз по всякакъв начин се опитвах да се сдобрим купих и голям букет цветя,направих картичка,но тя ми отказваше.Казах и помисли си ще ти дам колкото искаш време нали да осмисли работите,но тя не искаше.Преди около 1 седмица пак говорихме с нея и тя ми каза давам 15 дена срок да се оправим и аз се съгласих.Започнах да и угаждам да правя всичко каквото пожелае но тя не иска да излиза много рядко ходим на кафе или някъде другаде
През изминалата седмица какво ли не мислих да направя да ми даде още един шанс но всичко се проваля с нейното НЕ!До края на тази седмица трябва да направя нещо да си я върна много я обичам! Моля ви дайте ми някакъв съвет защото не мога без нея страшно много я обичам!
Благодаря предварително!
![]()
EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>
![]()
Ти сериозно ли? Заебавай малката пикла и си гледай живота и щастието.
Мотае те толкова класически.. и ти толкова класически и се връзваш.... че направо не знам. Отрязан си много отдавна и нямаш шанс. Още повече с путкенското поведение, което проявяваш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ти имал ли си такава връзка?Незнам неми е лесно да я забрава
Имал съм доста дълга връзка.
Никъде не съм казал че ще е лесно. В дългите връзки нещата са всичко друго но не и лесни
Казвам ти нещата... като човек, който разбира отношенията между хората и връзките. Един от малкото в тоя форум.
Разумното решение е да си спасиш малкото останало достойнство и да започнеш на чисто. Защото иначе девойката ще ти вземе всичко, което и дадеш и ще те заебе. Много е възможно да има някой друг и/или да и е писнало с теб. И в двата случая ще е разбираемо, предвид младата и възраст.
Dr. Gregory House
Аз знам че не трябва да се държа така знам че е путкенско но през трите седмици които бяхме разделени всичко ми беше криво и откачах от нерви исках да започна на чисто както казваш ти но просто немога да издуржа незнам кжо ми става това ми е 3тата такава връзка за предишните 2 много барзо ги преодолях но с тази е различно незнам![]()
Ако исках някоя да ме намрази и да се отърва отнея завинаги, точно твоята тактика бих приложил, ако съзнанието ми позволи да се държа толкова ниско. Но за файдата на социалния експеримент какво ли не бих направил.
Temet Nosce
벨야카
Ми хубу тогава - продължавай да играеш ролята на чехльо
Явно е че нямаш топките за да си мъж... логично е да бъдеш пyтка![]()
Dr. Gregory House
И значи вашето мнение е да спра с опитите а има ли шанс да се върне според вас ако спра
Как по директно да ти кажа че момичето ти е било шута много отдавна?
И няма шанс да я върнеш, защото тотално си се закопал с поведение тип кученце.
Спри да ходиш след полата на малката пикла.
Dr. Gregory House
Боже, боже.. и ти и се връзваш ?!
Това момиче те върти на малкия си пръст, а ти дори не го осъзнаваш.![]()
Остави я, дори да я обичаш. Тя няма да се върне при теб, отдавна ти е отрязала квитанцията!
Абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от simplewiSh
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Това момиче вече няма чувства към теб и колкото повече й ходиш след гъза, толкова повече й досаждаш..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
пич, имаш един единствен вариант и това е да я оставиш! защото тя като ти е казала 15 дни.. тя прави ли нещо по въпроса или само ти и варвиш зад газа! тя очевидно не знае какво иска, и е малка пикла!![]()
Ти изглеждаш някакъв съпер точен пич.. остави я колкото и да я обичаш защото повярвай ми това което си направил е било абсолютно достатачно! ако продължиш обаче ще и станеш до толкова досаден и противен че после ще те третира сякъш не съществуваш!
Имах подобен случай с едно момче но не сме ходили, той супер ме харесваше и правеше всичко..цветя , бонбони, непрестанно звънене, включително ми държеше сметка с кого излизам (не ходехме)!и всичко завърши с това че той започна да ми пише как ще се самоубие идваше до нас в 5 4аса сутринта за да ми се обяснява в любов! но аз не го харесвах и му обясних че няма да се получи м/у нас поне 10 пъти но той сякъш не ме чуваше! и в момента не мога да го погледна, да му кажа здрасти а сме в едно даскало! и това е защото имам чувството че ако му обърна внимание дори и за миг той ще реши че имам чужства към него и ше възвърне надеждите си!!
опитай се да не повтаряш неговата грешка! защото вашата история има нещо общо с моята и колкото и да ти е гадно просто трябва да се опиташ да я забравиш за да няма полош край от този! Просто се опитай да свалиш розовите очила! Няма да съжаляваш!
пък и помисли който иска нещо ще направи всичко за да го постигне, ако тя е искала да сте заедно и е решила да се бори в тези 15 дни да е стеб .. то тогава защо ти не виждаш опитите и!![]()
Успех пич, надявам се да съм помогнала малко! Дано всичко завърши по начин по който да те устройва!\
/
Една кенза ми се изчайка
на прозорения отворец
и аз я пушнах с гръмаката!
Мерси на всички за съветите и мисля че сте прави така е трудно ще ми е но какво да се прави живота продължава![]()