- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера дали ...
По какъв начин да и покажа например ?
Е- ''Имаш ли чувства към мен'' звучи изтъркано,детински не е ли така,но ти не ми отговори на
>игнора,който ми бие през време според теб достатъчен ли е - че няма чувства към мен ?
Амии не мога да гадая.. ако ти кажа нещо и то не е така както аз съм ти казала? това ти сам трябва да го разбереш по някакъв начин.. Щом не можеш по този начин..опитай чрез приятели..
: )
Чрез приятели трудно .. много общи нямамеDreamForYou -Ако ми беше казала,че игнора е достатъчен и няма чувства към мен може би щеше да ми олекне и да се откажа ... как да ти го обясня
cranberry696 Под игнор имах предвид,че се прави на недостъпна и т.н. не ми обръща внимание,не вдига пише и другите неща
Хаха![]()
![]()
Амии сега излиза, че аз съм виновна
Тц тц амии тогава казвам, че игнорирането значи, че не те харесва и не изпитва нищо към теб и готово.. Така съгласен ли си?
![]()
![]()
![]()
Каза го насилаПървоначално написано от DreamForYou
... ефекта не е същия
cranberry696 Под игнор имах предвид,че се прави на недостъпна и т.н. не ми обръща внимание,не вдига пише и другите неща
Още мнения,съвети са добре дошли![]()
Кажи, пич?Първоначално написано от bratignat
Temet Nosce
벨야카
Това юноше - който има тайната, знае, че тя се не изговаря, още по-малко пише. Моментът, в който момиче те чуе да твърдиш това, вече ще те реже.Първоначално написано от umri
^Ем, брате, умри е съвършено прав, както във всички свои мнения всъщност.
Вярно е, че е преувеличено това за подмокрянето, но принципът е един и същ![]()
И изобщо никой мъж няма да пострада ако му чете постовете![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Имам ерекция! До сега не ми ставаше, но сега като махнах поглед от твоя аватар и прочетох неговото, се уверих в правдивостта на думите ти. Мъже от всички страни - четете мненията на умри, преди да ви е умрял малкия приятел!Първоначално написано от jghgh
П.П.
Това трябва да е някаква скрита реклама на Нескафе, а jghksjmdkdf?
Въпроса ми беше- Как да разбера дали има чувства към мен ?
От това,което се изписа до тук и ви казах според вас има ли или няма чувства ?
Първоначално написано от kloely
Е отрязване не 1,2 пъти от нея а перманентноправене на недостъпна и т.н. игнор-ако може да се нарече без отговор от нейна страна.
Ми не искам да те разочаровам, ама до сега не си споменал нито едно нещо, което да ме наведе на мисълта, че си пада по теб. Може наистина да се прави на недостъпна, ама в такъв случай има нужда от шамар от реалността. В общи линии те разиграва. Не си заслужава. Преодолей я.
Първоначално написано от kloely
Какво имаш предвид с това шамар от реалността- да спра да с занимавам с нея или?
Значи според теб ме мотае,разиграва и т.н. ?(с това нейно правене на недостъпна, се чудя как да постъпя? да спра ли да и обръщам въобще внимание,както тя на мен ми обръща от време на време щом ме разиграва според теб това ли е правилното решение?)
"Шамар от реалността" имам в предвид за нея. Т.е. да осъзнае, че не може вечно да бяга, да се държи като пълна к*чка и да очаква, че това ще и спечели място в сърцето ти. В общи линии да спре да гледа толкова филми и да порасне. А колкото до теб, мисля си, че е време да спреш да се унижаваш и да и търчиш след задника. Намери си момиче, което те цени и заслужава.
Разбрах ,че ''шамара от реалността'' се отнася за нея
Какво да ти кажа...на думи е лесно това,което ми казваш да спра да се занимавам,но все става така,че(както споменах през време,когато си иска отговаря,не винаги когато аз и се обаждам и пиша- и тогава пак започва старата песен на нов глас един видобръщам и внимание прави се на недостъпна и всичките тези глупости после пак така и общо взето се получава някакъв кръг,който май няма изход или не знам..( знам,че винаги има изход попринцип)
Ми очевидно нищо не се променя при вас и ти си оставаш разочарован. Знам колко в трудно да загърбиш чувствата си, но стига да искаш се изисква малко търпение. Ако наистина решиш да го направип бух ти предложила да спреш да я търсиш и за известно време да прекъснеш контакт с нея. Както са казали "Далеч от очите, далеч от сърцето." Няма 100% гаранция за ефект, но си заслужава да пробваш.
Това го знам,но исках да разбера начин по който да разбера дали тя има чувства към мен и се прави на недостъпна,дали си заслужава да търпя тоя игнор и въпроки това да я търся.. и да чуя мнението на някой страничен човек да ми каже примерно - няма чувства,но не да го каже само ей така машинално (за да спра да я търся) а наистина да мисли,че е така .. тогава мисля,че ще ми бъде по лесно да спра контакти с нея.Понеже никой явно не знае начин, по който да се разбере дали има чувства към мен нека хората,които писаха\четоха в темата да си кажат мнението дали има или няма чувства и да знам какво да правя![]()
Кажете как да я забравя?
Нещо такова ще еПървоначално написано от xinfamous
ще си търся и друго момиче
![]()
Отиваш в Dalaran и спамиш яко на yell:"TYRSQ SI PRIQTELKA SKILLED AND GEARED /w me!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()