- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера дали ...
Купи си Blizzard-ски WoW стани 85 level . Намираш си свястна гилдия и почваш яко рейдове и арени ! Това е ключът към успеха.
Btw ще ни кажеш ли на колко си ?
Не ми се занимава в момента с WoW . Тука имам 2 месеца да убия времето и се чудех кво да правя,но няма да е WoWПървоначално написано от N1ksun
ще търся друго момиче и така
![]()
Хиперболизирам за да изтъкна основата на мисълта ми, но ти знаеш това, обяснявам за някой недоразбрал.Първоначално написано от jghgh
Не знам дали от страна на братигнат тва е някаква форум завист (!?), едва ли , но нямам нищо към теб и уважавам мнението ти. Все пак всеки има право на такова.
Temet Nosce
벨야카
А според вас защо при всички или поне при повечето,когато не можеш да имаш някоя я искаш още повече?
Е ся ще кажа мойто мнениеАко все пак ти е отговаряла или ако въобще сте били заедно с приятели някъде, усещал ли си някак си тя да се занимава повече с теб, отколкото е околните? Ако е така - може да има някакво привличане.. а към въпроса за игнора - понякога така момичетата изразяват интереса си т.е чака да я потърсиш
![]()
Тва е поне мойта теория![]()
Е отговаря,но не постоянно,както и да е .Първоначално написано от DamnHot
Както едно момиче по-горе каза,че това с правенето на недостъпна 1во-не е начина да покаже,че има някакви чувства и 2 ро това е от доста дълго време така че може би,наистина не изпитва нищо и т.н.(а не се прави на недостъпна просто за да ми привлече вниманието)
,което всъщност е без значение аз да си призная просто имах месеци за убиване до юни месец,но както и да е дотогава ще убивам времето по друг начин ще търся друго момиче и така ...
Ahahaha vie ste maznite debili seriozno kak nqma da znaesh kakvo da pravish ,ostavi sega momi4etata qvno e 4e ste 1 nabor 13-14 godini pak razberi 4e v neinite o4i si nqkakav piklio deto si caka wow i kosata mu pre4i da gleda sled +4,5 godinki shte vlezesh v ritama s momi4etata za sega gi ostavi teq raboti![]()
lonely walker... Лицааааааа..
Не съм нито на 13 нито на 14Първоначално написано от Tasto
![]()
em shtom ne si na tolkova kade ti e akala v glavata e manq4e q izlez malko ot igrata .teq igri ne razbra li 4e samo te vrashtat nazade i nazade i ako ne gi spresh she si ostanesh nazade + ot tqh razvivash asociqlen jivot i ot tva ko she stane e lud shte umresh sam ,na 40 godini bez jena deca i priqteli shte ba4kash 1 mizerna rabota i shte cakash igri4ki otnovo takav li iskash da ti e jivota.vii mozak v glavite imate li kat ne si na 13-14 kvo gi igraish teq igri ve mi hoish da pitash po forumi haresva li me ne me haresva super mnogo se izlagash.
lonely walker... Лицааааааа..
Имам още 2 месеца за убиване бе пич![]()