.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Голям фен Аватара на N1ksun
    Купи си Blizzard-ски WoW стани 85 level . Намираш си свястна гилдия и почваш яко рейдове и арени ! Това е ключът към успеха.

Btw ще ни кажеш ли на колко си ?

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun
    Купи си Blizzard-ски WoW стани 85 level . Намираш си свястна гилдия и почваш яко рейдове и арени ! Това е ключът към успеха.

Btw ще ни кажеш ли на колко си ?
    Не ми се занимава в момента с WoW . Тука имам 2 месеца да убия времето и се чудех кво да правя,но няма да е WoW ще търся друго момиче и така

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    ^Ем, брате, умри е съвършено прав, както във всички свои мнения всъщност.

Вярно е, че е преувеличено това за подмокрянето, но принципът е един и същ

И изобщо никой мъж няма да пострада ако му чете постовете
    Хиперболизирам за да изтъкна основата на мисълта ми, но ти знаеш това, обяснявам за някой недоразбрал.

Не знам дали от страна на братигнат тва е някаква форум завист (!?), едва ли , но нямам нищо към теб и уважавам мнението ти. Все пак всеки има право на такова.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Сливен
    А според вас защо при всички или поне при повечето,когато не можеш да имаш някоя я искаш още повече?

Е ся ще кажа мойто мнение Ако все пак ти е отговаряла или ако въобще сте били заедно с приятели някъде, усещал ли си някак си тя да се занимава повече с теб, отколкото е околните? Ако е така - може да има някакво привличане.. а към въпроса за игнора - понякога така момичетата изразяват интереса си т.е чака да я потърсиш
    Тва е поне мойта теория

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от DamnHot
    Е ся ще кажа мойто мнение Ако все пак ти е отговаряла или ако въобще сте били заедно с приятели някъде, усещал ли си някак си тя да се занимава повече с теб, отколкото е околните? Ако е така - може да има някакво привличане.. а към въпроса за игнора - понякога така момичетата изразяват интереса си т.е чака да я потърсиш
    Тва е поне мойта теория
    Е отговаря,но не постоянно,както и да е . Както едно момиче по-горе каза,че това с правенето на недостъпна 1во-не е начина да покаже,че има някакви чувства и 2 ро това е от доста дълго време така че може би,наистина не изпитва нищо и т.н.(а не се прави на недостъпна просто за да ми привлече вниманието) ,което всъщност е без значение аз да си призная просто имах месеци за убиване до юни месец,но както и да е дотогава ще убивам времето по друг начин ще търся друго момиче и така ...

Ahahaha vie ste maznite debili seriozno kak nqma da znaesh kakvo da pravish ,ostavi sega momi4etata qvno e 4e ste 1 nabor 13-14 godini pak razberi 4e v neinite o4i si nqkakav piklio deto si caka wow i kosata mu pre4i da gleda sled +4,5 godinki shte vlezesh v ritama s momi4etata za sega gi ostavi teq raboti
    lonely walker... Лицааааааа..

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Tasto
    Ahahaha vie ste maznite debili seriozno kak nqma da znaesh kakvo da pravish ,ostavi sega momi4etata qvno e 4e ste 1 nabor 13-14 godini pak razberi 4e v neinite o4i si nqkakav piklio deto si caka wow i kosata mu pre4i da gleda sled +4,5 godinki shte vlezesh v ritama s momi4etata za sega gi ostavi teq raboti
    Не съм нито на 13 нито на 14

em shtom ne si na tolkova kade ti e akala v glavata e manq4e q izlez malko ot igrata .teq igri ne razbra li 4e samo te vrashtat nazade i nazade i ako ne gi spresh she si ostanesh nazade + ot tqh razvivash asociqlen jivot i ot tva ko she stane e lud shte umresh sam ,na 40 godini bez jena deca i priqteli shte ba4kash 1 mizerna rabota i shte cakash igri4ki otnovo takav li iskash da ti e jivota.vii mozak v glavite imate li kat ne si na 13-14 kvo gi igraish teq igri ve mi hoish da pitash po forumi haresva li me ne me haresva super mnogo se izlagash.
    lonely walker... Лицааааааа..

Град
    Сливен
    Имам още 2 месеца за убиване бе пич

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си