- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За необвързаните дами- какъв партньор търсите?
к'во да е момчето ли.. хах ами естествено умно, красиво, забавно и най-вече искам да е много добър:пък такива дет само секс търсят, направо ги изключвам
Ама те такива съвършенни май не съществуват хахаххах.. зависи ^_^ ..
hahah bad guys hide their good hearts of the attackers![]()
Я съм еманацияТА на всичките ви осъзнати и неосъзнати желания. Ма не ва ща!![]()
Temet Nosce
벨야카
Да не е наркоман! Да не слуша чалга!
Да ме кара да се усмихвам![]()
Да ме изслушва,да имаме общи интереси (или в последствие да станат общи ) :P
Да е висок! Ако се облича яко е допълнителен плюс![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
на колене тоест?Първоначално написано от jghgh
хЪх...
Mного сте ми интересни с тия претенции за музиката.Кво, ще си допаднете, ще е мил и тн.. ама щом слуша чалга, не струва?Първоначално написано от vikiraa
Ехх..
Постъпи грешно... с правилното момиче.
еххх колко изисквания имате ... аз съм доста скромна, трябва да в висок над 1.88, да се допълваме взаимно и да води самостоятелен живот, не понасям момченца, които са на по 21-22 и още се държат за полата на мама ..![]()
е, де... щом слуша чалга е блъснат в мозъка и няма вкус за хубава музика...Първоначално написано от mrazqkindergarten
хЪх...
когато се влюбиш не е важно дали точно това си търсил а е важно на какво си попаднал и дали за в бъдеще ще се разбирате..![]()
сега колкото и да си "кривим душата" повечето от нас искат някое лошо момче. Аз например колкото и тъпо да звучи искам някой, който умее да спориписна ми от такива дето нямат свое мнение или го подтискат .. тва си е лично мое мнение
![]()
Много познати, малко приятели
Търся мъж, който 1) знае какво иска, 2) знае как да го постигне, 3) е точен ( не само на срещите ни, но това също, защото мрааазя да чакам и някой да ми закъснява!)
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Какво сега?Трябва да си кажа "изискванията" по които го търся ли??Сякаш ако не отговаря на така наречените изисквания,ще го подмина.. Но както и да е .. За мен е най-важно да е да може да ме разсмива,когато съм тъжа,да ми вярва и да ме обича . .)
разбирам какво искам, когато го видя пред мен. иначе да е по-висок.
someone else...
A taka kaji si go patka takavaПървоначално написано от katito53
evala pone edna da si priznae
![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Първоначално написано от JekoV
1. под лошо момче не разбирам някъф избягал от затвора![]()
2. тва обръщение "патка" също не спада към представата ми за лошо момче![]()
Много познати, малко приятели
Висок,атлетичен...с чувство за хумор, без чувство за собственост..това ещях да забравя и с по-силно сексуално желание
![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Да и аз някога търсих рус, пък със сини очи, с коса като на Justin Bieber, скейтър, пък и исках да е много кльощав и да има криви зъби, ама на... идеалното момче за мен се оказа на светлинни години далеч от тези изисквания:P Идеалния не се намира по някакви критерии.
Да,да,да !!Първоначално написано от katito53
аз искам да е симпатичен, да е висок и да е добричък![]()
![]()
трябва да е мил,романтичен,ама не прекаленосимпатичен на външен вид и задължително с чувство за хумор
:P
![]()
"Никак не се боя,че ще ме стъпчат.Стъпканата трева се превръща в пътека" Б.Димиртова
Емии .. да умее да ме разсмива, да е по-освободен .. Смисъл такъв да умее да се шегува и да приема и другите да му пускат по някой бъзик, а не да налита на всеки .. Признавам, че не бих тръгнала с някой зубар дето мисли само какво ново да научи през деня .. Ама все пак е добре да е умен - не търсим кухи лейки все пак.. Външността не е чак толкова важна, само едно нещо ме интересува от нея - косата
Още съм си дете и се кефя на такива неща, обаче просто от 4ти клас момчетата с коси са ми слабост
Не че е задължително де, просто тези с буйни гриви имат лекичко предимство :P И така .. не съм много претенциозна, нали?
![]()
С чувство за хумор-да умее да ме разсмива в тежки моменти,симпатичен,чаровен ,приятен,общителен .. нямам точни критерии
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!