.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 97
    к'во да е момчето ли.. хах ами естествено умно, красиво, забавно и най-вече искам да е много добър: пък такива дет само секс търсят, направо ги изключвам Ама те такива съвършенни май не съществуват хахаххах.. зависи ^_^ ..
    hahah bad guys hide their good hearts of the attackers

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Я съм еманацияТА на всичките ви осъзнати и неосъзнати желания. Ма не ва ща!
    Temet Nosce

벨야카

Да не е наркоман! Да не слуша чалга!
    Да ме кара да се усмихвам
    Да ме изслушва,да имаме общи интереси (или в последствие да станат общи ) :P
    Да е висок! Ако се облича яко е допълнителен плюс

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Град
    Варна, моретоо :)
    ...
    хЪх...

Град

Re: За необвързаните дами- какъв партньор търсите?

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от findthetruth
    Знаете ли всъщност какво искате, ако да- споделете!
    Какъв тип момче(мъж) търсите, какви морални/умствени/физически качества бихте искали да притежава? Кое цените най-много у него?
    Да ме кефи на външен вид и да можем да говорим на всяк'ви теми
    Да ме поставя от време на време където ми е мястото
    Внимателен
    на колене тоест?
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от vikiraa
    Mного сте ми интересни с тия претенции за музиката.Кво, ще си допаднете, ще е мил и тн.. ама щом слуша чалга, не струва? Ехх..
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    еххх колко изисквания имате ... аз съм доста скромна, трябва да в висок над 1.88, да се допълваме взаимно и да води самостоятелен живот, не понасям момченца, които са на по 21-22 и още се държат за полата на мама ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Цитирай Първоначално написано от vikiraa
    Mного сте ми интересни с тия претенции за музиката.Кво, ще си допаднете, ще е мил и тн.. ама щом слуша чалга, не струва? Ехх..
    е, де... щом слуша чалга е блъснат в мозъка и няма вкус за хубава музика...
    хЪх...

Град
    България
    когато се влюбиш не е важно дали точно това си търсил а е важно на какво си попаднал и дали за в бъдеще ще се разбирате..

сега колкото и да си "кривим душата" повечето от нас искат някое лошо момче. Аз например колкото и тъпо да звучи искам някой, който умее да спори писна ми от такива дето нямат свое мнение или го подтискат .. тва си е лично мое мнение
    Много познати, малко приятели

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Търся мъж, който 1) знае какво иска, 2) знае как да го постигне, 3) е точен ( не само на срещите ни, но това също, защото мрааазя да чакам и някой да ми закъснява!)
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Какво сега?Трябва да си кажа "изискванията" по които го търся ли??Сякаш ако не отговаря на така наречените изисквания,ще го подмина.. Но както и да е .. За мен е най-важно да е да може да ме разсмива,когато съм тъжа,да ми вярва и да ме обича . . )

Град
    In Devil's Castle
    разбирам какво искам, когато го видя пред мен. иначе да е по-висок.
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от katito53
    сега колкото и да си "кривим душата" повечето от нас искат някое лошо момче. Аз например колкото и тъпо да звучи искам някой, който умее да спори писна ми от такива дето нямат свое мнение или го подтискат .. тва си е лично мое мнение
    A taka kaji si go patka takava evala pone edna da si priznae
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Цитирай Първоначално написано от JekoV
    A taka kaji si go patka takava evala pone edna da si priznae

1. под лошо момче не разбирам някъф избягал от затвора
    2. тва обръщение "патка" също не спада към представата ми за лошо момче
    Много познати, малко приятели

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Висок,атлетичен...с чувство за хумор, без чувство за собственост..това е щях да забравя и с по-силно сексуално желание
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Да и аз някога търсих рус, пък със сини очи, с коса като на Justin Bieber, скейтър, пък и исках да е много кльощав и да има криви зъби, ама на... идеалното момче за мен се оказа на светлинни години далеч от тези изисквания :P Идеалния не се намира по някакви критерии.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Аз например колкото и тъпо да звучи искам някой, който умее да спори писна ми от такива дето нямат свое мнение или го подтискат .. тва си е лично мое мнение
    Да,да,да !!

аз искам да е симпатичен, да е висок и да е добричък

трябва да е мил,романтичен,ама не прекалено симпатичен на външен вид и задължително с чувство за хумор :P
    "Никак не се боя,че ще ме стъпчат.Стъпканата трева се превръща в пътека" Б.Димиртова

Цитирай Първоначално написано от ianlinka
    Добре бе хора казвате те казват че искат добро момче а по лошото ходят.. Ем яко ли ш ти е да те бие и обижда !? аз искам моя да е поне малко по висок да е колкото мене като съм на токчета пък и по висок може ..

Емии .. да умее да ме разсмива, да е по-освободен .. Смисъл такъв да умее да се шегува и да приема и другите да му пускат по някой бъзик, а не да налита на всеки .. Признавам, че не бих тръгнала с някой зубар дето мисли само какво ново да научи през деня .. Ама все пак е добре да е умен - не търсим кухи лейки все пак .. Външността не е чак толкова важна, само едно нещо ме интересува от нея - косата Още съм си дете и се кефя на такива неща, обаче просто от 4ти клас момчетата с коси са ми слабост Не че е задължително де, просто тези с буйни гриви имат лекичко предимство :P И така .. не съм много претенциозна, нали?

С чувство за хумор-да умее да ме разсмива в тежки моменти,симпатичен,чаровен ,приятен,общителен .. нямам точни критерии
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Само аз ли си търся момче, което да не ми предлага секс на всеки 2 секунди В повечето слечеи момчето става толкова нахално на тази теме, че това ме кара на инат да не правя секс с него Иначе момчето трябва да има поне малко мозък,нали не искаме някой кух като лейка?!?! И естествено външния вид, поне за мене е доста важен, защото според това ак изглежда момчето аз си правя изводи каква личност е Не казвам че трява да е красавец..ама ако ми се тупне 100 килограмов слон пред мене..
    Ето намери ме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си