- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За необвързаните дами- какъв партньор търсите?
**
Добър/лош е толкова относително... С някой си добър, с други си лош. Тва какъв ще си зависи от човека отсреща.
Искам мъжа да е точен, да има принципи, да знае да ги отстоява, да има собствено мнение, достойнство, а не да го водя за носа. Искам да се разбираме взаимно. Приличния външен вид и тва да е по-висок от мен е добър плюс към другото. Това, което търся е дали мъжа може да намира БАЛАНСА за нещата. За всяко нещо.. и ДЪРЖА да НЕ ми е отворена книга и да предвиждам всяко нещо, а да ми е интересно. Също така нещата да се случват по най-естествения и неочакван начин.
ПП: Момчетата, които твърдят, че жените никога не знаели кво искат.. За вас кво да кажем... вечно се оплаквате от курви и материалистки, а като попаднете на свястно момиче бягате с 300, щото не искате нищо сериозно... За разлика от вас, жената може да не знае кво иска, ама винаги го постига![]()
Май си легна, вече не пише.. Пуу, покрай тоя 13-годишен се превърнах и аз в спамерПървоначално написано от nikitka_
**
Аз си търся момче което да ме обича такава каквато съм и да ме подкрепя но за съжеление не намирам такова..
Не мога да разбера за какво повечето искате високи момчета като сте някви 1.40 дръгили. Какво искате, момчето да кляка, за да ви целуне ли?
+ това колкото по-високо е момчето, толкова по-зле изглеждащо тяло има.
Обвързана съм, ама... имате баси скромните изискванияАз съм доста голям перфекционист и не се задоволявам с малко...
Който се интересува, да каже и ще си пусна "списъка", но само да кажа... добри и кротички момченца не искам. Не е интересно. И не, нямам предвид да ме бие за добро утро и лека нощ, а да ми е интересно с него, а не да ми ходи по гъза постоянно.
единствените ми изисквания са да не е алкохолик, наркоман и сатанист (не харесвам такива хора) аа и да е хигиеничен задължително
![]()
на дугите неща аз ще го науча:P
..Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия ..![]()
каква сиПървоначално написано от 666666666
Искам да има интересно хоби. Просто винаги като гледам как някой лудо се интересува от нещо, издирва си информация и говори за хобито си, ме обхваща желание да науча нещо повече и в един момент се оказвам лудо запалена. Голямо умствено развитие пада, когато съм с интелигентни момчета.
Що се отнася до външния вид, обикновено си харесвам слаби момчета с черна, рошава коса и жив поглед без значение от цвета на очите, но това не ми е твърдо правило. Не харесвам изключителните красавци, защото обикновено са много надути и автоматично решават, че щом са хубави нищо повече не им трябва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
да ме слуша и да е от Бс ..скромна а??
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Искам да е вииисооккк, много високк, да е забавен и да не е задръстен, да не удря и обижда момичета....
Музика и стил на обличане не ме вълнуват, пък и метълка например не би си харесала чалгар, предполагам...![]()
Мнението ми търпи промени за в бъдеще....![]()
Първоначално написано от s8y
![]()
![]()
![]()
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Не е ли така?
Всеки според групата и интересите си![]()
Точно.
Бих тръгнал с чалгара ако сериозно си заслужава... на дали...
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Нимфоман, който няма да се държи като женичка. Искам да знае какво иска и как да го постигне, както и да умее да ме поставя на мястото ми. Но първото е най - важно.
Да, и на мен ми направи впечатление колко са скромнички всички. Чак си мисля, че аз искам прекалено много.Първоначално написано от PinkPan7her
Пусни го този 'списък', интересно ми е дали някой е като мен...![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Цитат от темата "Ниските стандарти на момичетата", в която спорих с авторката, че момичетата изобщо нямаме ниски стандарти.
Бих добавила, че искам мъж, който знае какво иска и как да го вземе. Искам човек, който да ме поставя на място, когато се улея.Грам не съм съгласна. Ако ти изброя какво трябва да е едно момче, за да се занимавам с него изобщо, не за да ходя, а за да ми е в обкръжението, свят ще ти се завие. Звучи надуто сигурно... но тъй като вярвам в "С какъвто се събереш, такъв ставаш", гледам да се събирам с приятни хора. А за да излизам с едно момче наистина искам да виждам в него много неща - добър външен вид (т.е. чаровна усмивка, сладък смях, красиви очи, бели зъби), да има чувство за хумор, да не се спича, да има стил - не само на обличане (не да ми се облича като момченце тип Теранова или като селски ерген), но и за момичета... не да ми заглежда някакви кифли, да не е стиснат, да е умен (може и повече от мен, стига да не парадира с това), да не е прекалено романтичен, да не го е срам да говори за всичко с мен и трябва да ме ръчка да говоря с него по някакви неудобни за мен теми, да се отнася с уважение към момичетата (не да им крещи по коридорите на "нещастна мръхло, махни се от пътя" като един от даскало), но да няма някви разбирания от 17 век, да е чаровно нескромен, да знае кога да говори и кога да мълчи, да не е твърде ревнив и прочее, и прочее!
На фона на моите изисквания мога ли да обвиня някого, че има твърде високи към моя пол? Естествено, и аз имам претенции колко да е висок (не като сложа 5 санта токче и да съм една глава над него) или колко да тежи. И аз обръщам внимание на обиколките му... Естествено, че няма да иска нито да съм к***а с деколте под пъпа и да се свалям на всеки, нито да ме е срам да си събуя чорапите пред него. Златната среда!
Аз не бих отишла някъде, само и само на него да му е удобно или да изглеждам перфектно, за да излезе с мен. Моите изисквания към мен самата са в пъти по-високи от неговите! Винаги, когато не се е обръснал, ще му кажа "Мишко, боцкаш ме така, избръсни се моля те" и той ще го направи... а хавайски гащи на кафе няма да сложи, защото както казах държа да има стил.
Да, претенциозна съм и ми е през центъра на гащите.![]()
Е щом си намерила такъв мъж , значи не си толкова претенциозна.
Напоследък, мислейки си, просто искам да не е някакъв сексоман или загорелник и да не изневерява... enough :/
Аз вече се отвратих от мъжете и то не толкова от касателство с тях, колкото от тази книга - аман, все ние трябва да мислим като мъже, а те като жени - не. А те да ни разбират и да вникват в нашия начин на мислене - нц..
Все трябва да им прощаваме изневерите, да разбираме невъзвишената им животинска природа и т.н. ... Баси, мъж да се бях родила, не чувствително женско същество (;
пп. Мрън-мрън.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Браво! Преклон към мнението ти, ПинкПантер !Ми пък и аз искам такъв!! ...и тва за чорапите ме изкефи
![]()
@jghgh аз всеки ден като се събуждам се благодаря, че съм се родил мъжко :Д
имам въпрос.. защо всички винаги трябва да търсят връзка.
REGGAE BOOM <3
Мнението ми съвпада с на PinkPan7er! Не искам някакъв пикльо, който не знае какво иска. Не искам кротко мамино детенце, искам момче, с което ще се чувствам закриляна и ще ми е интересно с него.
Искат някой който ще изглежда добре с тях пред другите. Водят се по хорското мнение, а не по самия човек до тях. Ако обкръжението им мисли, че човека до тях е задръстен, не става или нещо подобно, въпросния индивид отпада от списъка с възможните партьори.
Хайде момичета - хранете ме яко ся.
Но да се доизкажа: Ако това горе не е вярно, защо тогава повечето "хлътват" по "пейзажни" момчета, който нито са опознали като хора достатъчно дълго време, нито пък въпросните се държат с тях като джентълмени? Вие не търсите връзка с човек който ще е до вас, ще ви обича и уважава, ще поставя вас пред себе си - не вие търсите някой с който да се покажете.
В грешка ли съм? Как ще обясните десетките теми всеки ден за момичета "хлътнали" по момче което са видели еди къде си, или пък са готови да оставят приятеля си за пича с плочките от съседния клас? Даже твърдят че ги обичат още преди да са тръгнали с тях.
Ок ваш ред е да ме храните![]()