.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 96 от общо 96

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Righteousness
    Искат някой който ще изглежда добре с тях пред другите. Водят се по хорското мнение, а не по самия човек до тях. Ако обкръжението им мисли, че човека до тях е задръстен, не става или нещо подобно, въпросния индивид отпада от списъка с възможните партьори.

Хайде момичета - хранете ме яко ся.

Но да се доизкажа: Ако това горе не е вярно, защо тогава повечето "хлътват" по "пейзажни" момчета, който нито са опознали като хора достатъчно дълго време, нито пък въпросните се държат с тях като джентълмени? Вие не търсите връзка с човек който ще е до вас, ще ви обича и уважава, ще поставя вас пред себе си - не вие търсите някой с който да се покажете.

В грешка ли съм? Как ще обясните десетките теми всеки ден за момичета "хлътнали" по момче което са видели еди къде си, или пък са готови да оставят приятеля си за пича с плочките от съседния клас? Даже твърдят че ги обичат още преди да са тръгнали с тях.

Ок ваш ред е да ме храните
    еми... невербално комуникиране, подсъзнание. тези 'пейзажните' явно успяват да направят някои неща, които на пръв поглед не изглеждат важни.. но всъщност са, независимо дали съзнателно или не.
    REGGAE BOOM <3

anonymous708973
    Guest
    Каквото и да кажа, няма да ми повярваш, нали?
    Тия смешни теми ги пускат обърканите 11-12 годишни момиченца.

Аз, ако не на 100%, поне на 90% съм сигурна какво искам. И по-важното, знам как да го взема

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Розова Пантерке(относно поста ти в отговор на моя)- Същата съм! Поне един човек, който да е толкова 'капризен',колкото и мен, въпреки,че аз тези 'изисквания' не ги намирам като капризи. За мен са качества, които едно момче трябва да притежава, за да му обърна внимание най- малко. Доста хора са ми казвали, че прекалено се вглеждам, но не е така и няма начин да направя компромис със себе си, ако нещо в характера на момчето куца-нещо,което е важно, например да ми се държи като дебил, да псува като каруцар и тн. Много се радвам, че знам точно от какво имам нужда и попринцип умея правилно да правя преценки относно това на момента.

Righteousness- за себе си лично определено мога да кажа, че няма как да 'хлътна' по момче, което не съм опознала и за което нямам ясна преценка. Не знам какво е това негативно мнение, но аз и хората покрай мен търсим връзка, в която ще бъдем обичани и уважавани- за мен дори това са най-нужните неща във връзката. Още в началото ако момчето не ми покаже уважение, дори няма да се занимавам.
    А за тези момиченца, които твърдят, че обичат 'пича с русата коса,сините очи и яките мускули' без дори името му да знаят- мисля, че всички сме на едно мнение за тях.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на smilelady
    Искам човек, който да цени връзката ни
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

да ме харесва,да ме уважава,да не е някой женкар и да се прави на много велик да е мил с мен,да има собствено мнение и да знае какво иска ... и разбира се да е красив

Търся...нещо различно,нагледах се на самовлюбени момченца които търсят момичета които живеят в нереален свят,копират се една от друга и търсят от оборотен по-оборотен.Искам момче което да държи на мене,не да говори едно пред мене а на приятелите да се хвали кво сме правили и как сме го правили.Нямам претенци колко е висок,неискам да е много слаб,но не и някой натъпкан с химия!Цвят на коса,очи не ме интересува все пак не това е най важното. :P

Искам просто разбирателство и закрила . .

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Принципно почти никога не намираш това което търсиш ( лично мое мнение). На мен ми трябва просто човек който да е до мен, да ме подкрепя и да не е ревнив много ( само това не искам а все на такива попадам ). Иначе как изглежда няма значение стига на мене си да ми хареса
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Нямам някакъв конкретен идеал за мъж, който да издирвам. А и не съм от хората, които търсят под дърво и камък "голямата любов" и се сдухват, че още не са я срещнали - на мнение съм, че каквото е писано да стане ще си стане и не трябва да насилвам нещата. Когато е казано човека сам ще си дойде при мен или съдбата по някакъв начин ще ни сблъска.
    Иначе ще е глупаво да изброявам вечните клишета за перфектния мъж. Едва ли има момиче, което да не иска красив, искрен, добър и обичлив партньор. Общо взето до сега всеки път си харесвам коренно различни момчета така че не мога да кажа какво точно търся.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Кинти търсят, Кинти!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от tnp123
    Те всички приказват че искат някое скромно мило и интелигентно момче пък после все по лошите момчета лепнат....
    нали знаеш ?хубавите ябълки ,прасетата ги ядат

*Аз искам някой ,който да ме разбира.Да ме харесва такава каквато съм.Да не иска да се променям заради нещо или някого ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    уж искаха скромни мили и добри момченца ама си падат по по лошите

Естествено . bad boys are hot ^w^ .. защото принципно лошите момчета са гадни към всички докато не намерят момиче, с което се държат уникално мило и държат на нея повече от всичко..Да ме обича , естветвено . ;д
    Да бъде висок със стегнато яко дупе . ;д ..
    Да можем да си говорим с часове. ( то май по тоя начин се включват и сходните интереси ;д ) ..
    И да не е некъв супер надутия,който се има за супер вървежния ,а е поредното смешно момченце дет не знае кво иска .!
    ~ тва е от мен ~ :P

PinkPan7er +1 !! Вече започнах да си мисля, че само аз имам високи критерии
    B

Цитирай Първоначално написано от Righteousness
    Искат някой който ще изглежда добре с тях пред другите. Водят се по хорското мнение, а не по самия човек до тях. Ако обкръжението им мисли, че човека до тях е задръстен, не става или нещо подобно, въпросния индивид отпада от списъка с възможните партьори.

Хайде момичета - хранете ме яко ся.

Но да се доизкажа: Ако това горе не е вярно, защо тогава повечето "хлътват" по "пейзажни" момчета, който нито са опознали като хора достатъчно дълго време, нито пък въпросните се държат с тях като джентълмени? Вие не търсите връзка с човек който ще е до вас, ще ви обича и уважава, ще поставя вас пред себе си - не вие търсите някой с който да се покажете.

В грешка ли съм? Как ще обясните десетките теми всеки ден за момичета "хлътнали" по момче което са видели еди къде си, или пък са готови да оставят приятеля си за пича с плочките от съседния клас? Даже твърдят че ги обичат още преди да са тръгнали с тях.

Ок ваш ред е да ме храните
    Защо генерализираш по тоя смешен начин? Правиш впечатление на някакъв комплексар.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    да си пасваме. останалото не е от значение.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Защо генерализираш по тоя смешен начин? Правиш впечатление на някакъв комплексар.
    Виж на пантерката мнението по-назад и си отговори самичка
    Addicted to Addictions

всички тьрсят висок,аз сьм 1,81 70 кг.Добре ли сьм?

=маи ,трябва да напьлнея,че сьм слаб!

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: За необвързаните дами- какъв партньор търсите?

Цитирай Първоначално написано от findthetruth
    Знаете ли всъщност какво искате, ако да- споделете!
    Знам какво искам, но не мисля, че това има голямо значение дали си обвързна или не .. ;д
    Какъв тип момче(мъж) търсите, какви морални/умствени/физически качества бихте искали да притежава? Кое цените най-много у него?
    Свестен, такъв който знае как да се държи с едно момиче, знае как да й показва и доказва чувствата си, да има чувство за хумор, да умее да изслушва, да е романтичен, да е добър и в същото време да си има характер и най - вече да знае какво иска!! ;д По - важно е да ми допадне по характер и поведение .. а за външния вид - по принцип са ми слабост пухкавите момчета, но в крайна сметка нямам определен критерий за външен вид!

3 думи: сляп, глух и глупав.

Супер фен Аватара на kindergarden
    хубав и богат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си