- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За необвързаните дами- какъв партньор търсите?
еми... невербално комуникиране, подсъзнание. тези 'пейзажните' явно успяват да направят някои неща, които на пръв поглед не изглеждат важни.. но всъщност са, независимо дали съзнателно или не.Първоначално написано от Righteousness
REGGAE BOOM <3
Каквото и да кажа, няма да ми повярваш, нали?
Тия смешни теми ги пускат обърканите 11-12 годишни момиченца.
Аз, ако не на 100%, поне на 90% съм сигурна какво искам. И по-важното, знам как да го взема![]()
Розова Пантерке(относно поста ти в отговор на моя)- Същата съм! Поне един човек, който да е толкова 'капризен',колкото и мен, въпреки,че аз тези 'изисквания' не ги намирам като капризи. За мен са качества, които едно момче трябва да притежава, за да му обърна внимание най- малко. Доста хора са ми казвали, че прекалено се вглеждам, но не е така и няма начин да направя компромис със себе си, ако нещо в характера на момчето куца-нещо,което е важно, например да ми се държи като дебил, да псува като каруцар и тн. Много се радвам, че знам точно от какво имам нужда и попринцип умея правилно да правя преценки относно това на момента.
Righteousness- за себе си лично определено мога да кажа, че няма как да 'хлътна' по момче, което не съм опознала и за което нямам ясна преценка. Не знам какво е това негативно мнение, но аз и хората покрай мен търсим връзка, в която ще бъдем обичани и уважавани- за мен дори това са най-нужните неща във връзката. Още в началото ако момчето не ми покаже уважение, дори няма да се занимавам.
А за тези момиченца, които твърдят, че обичат 'пича с русата коса,сините очи и яките мускули' без дори името му да знаят- мисля, че всички сме на едно мнение за тях.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Искам човек, който да цени връзката ни
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
да ме харесва,да ме уважава,да не е някой женкар и да се прави на много великда е мил с мен,да има собствено мнение и да знае какво иска ... и разбира се да е красив
Търся...нещо различно,нагледах се на самовлюбени момченца които търсят момичета които живеят в нереален свят,копират се една от друга и търсят от оборотен по-оборотен.Искам момче което да държи на мене,не да говори едно пред мене а на приятелите да се хвали кво сме правили и как сме го правили.Нямам претенци колко е висок,неискам да е много слаб,но не и някой натъпкан с химия!Цвят на коса,очи не ме интересува все пак не това е най важното.![]()
:P
Искам просто разбирателство и закрила . .
Принципно почти никога не намираш това което търсиш ( лично мое мнение). На мен ми трябва просто човек който да е до мен, да ме подкрепя и да не е ревнив много ( само това не искам а все на такива попадам ). Иначе как изглежда няма значение стига на мене си да ми хареса![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Нямам някакъв конкретен идеал за мъж, който да издирвам. А и не съм от хората, които търсят под дърво и камък "голямата любов" и се сдухват, че още не са я срещнали - на мнение съм, че каквото е писано да стане ще си стане и не трябва да насилвам нещата. Когато е казано човека сам ще си дойде при мен или съдбата по някакъв начин ще ни сблъска.
Иначе ще е глупаво да изброявам вечните клишета за перфектния мъж. Едва ли има момиче, което да не иска красив, искрен, добър и обичлив партньор. Общо взето до сега всеки път си харесвам коренно различни момчета така че не мога да кажа какво точно търся.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Кинти търсят, Кинти!
нали знаеш ?хубавите ябълки ,прасетата ги ядатПървоначално написано от tnp123
![]()
*Аз искам някой ,който да ме разбира.Да ме харесва такава каквато съм.Да не иска да се променям заради нещо или някого ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
уж искаха скромни мили и добри момченца ама си падат по по лошите![]()
Естествено . bad boys are hot ^w^ .. защото принципно лошите момчета са гадни към всички докато не намерят момиче, с което се държат уникално мило и държат на нея повече от всичко..Да ме обича , естветвено . ;д
Да бъде висок със стегнато яко дупе . ;д ..
Да можем да си говорим с часове. ( то май по тоя начин се включват и сходните интереси ;д ) ..
И да не е некъв супер надутия,който се има за супер вървежния ,а е поредното смешно момченце дет не знае кво иска .!
~ тва е от мен ~ :P
PinkPan7er +1 !! Вече започнах да си мисля, че само аз имам високи критерии
B
Защо генерализираш по тоя смешен начин?Първоначално написано от Righteousness
Правиш впечатление на някакъв комплексар.
Виж на пантерката мнението по-назад и си отговори самичкаПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
☆ Addicted to Addictions
всички тьрсят висок,аз сьм 1,81 70 кг.Добре ли сьм?
=маи ,трябва да напьлнея,че сьм слаб!
Първоначално написано от findthetruth
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3