Ами започвам темата си така ,че никога не съм правила номерца,държала съм се коректно към момчетата и напоследък (1 година може би) си търсех сериозно момче...запознавах се с различни но никога не се получаваше..даже напоследък попадах на точно такъв тип момчета които винаги са ми били противни ..непукисти, все да ти направят мръсно,правят ти се на добрички първите 2 седмици и след това си изкарват кирливите ризи,защото виждат ,че не се хващаш на 2-3 мили думи и хайде това ми е голямата любов..пълна трагедия с една дума и така разделям се с такива разбира се,не искам да имам нищо общо с такива хора
на скоро се запознах пак така с едно момче, проявява интерес ,държи се добре или просто ми казва това ,което бих искала да чуя ... казва ми,че за него се носят слухове,че е сваляч но аз да не вярвам на тези неща ,защото това ,че се носи такъв слух и има 2-3 такива случки не означава това .А наистина мои познати точно това и ми казват за него.Та всички ми казват да си преценя, как се държи обаче не мога да преценявам хората бе мамка му,така както са ти милички така след два дни разбираш какви боклуци са в деиствителност ..исках да споделя ,може би нищо няма да изгубя ако изляза просто на ч приятелска среща но ще е за резил вече нз за кой пореден път ако съм попаднала на който не трябва ..та какво мислите по въпроса