- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Последното нещо,което ядохте?
Филийка с маргарин и халва!![]()
Едно питие на ден, те предпазва от психиатър.
Черешки
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Понеже видях едно момиче да пише в темата "Менюто ви за днес" че е яла на закуска 2 цигари ще кажа-сиво боро.
Иначе спагети с сметана, топено сирене и бекон.
праскова![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
солети
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
солети
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Диня
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
шоколааааад![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Шоколад и прясно мляко с нескуик![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
кисело мляко с бисквити Роден край с какао
Humans need fantasy to be human.
кайсии <3
праскова![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
Пуканки.
пилешка супа![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
2 вафли
бейк ролс
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Диня
Ябълка :P
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
филия с олио и шарена сол . лук..домат и сирене.
...