.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

..........ДЕЕЕЕА ТИЯ ПУБЕРТЕТИ........

Такам момиче съм на 15 год. и до миналата година много се радвах, че нямах пъпки по гърби и че беше абсолютно чист, нооооооооооо от няколко месеца започнаха да ми излизат и е супер гадно. Не ми се мисли когато стане време за потници!! Та, как се справяте с тоя проблем, какво ползвате?!

На менн лично ми помага Акнеаут Но една мояприятелка го използваше но не и действа ... зависи от кожата ....

Град
    България
    и аз имам същия проблем и е ужастно..

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Да, предложете нещо. И аз се интересувам. И горе по раменете ми излизат. Ужас е
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Един съвет: Не гледайте цената .... не купувайте евтина козметика... В аптеките предлагат качествена козметика която почти винаги помага [/i]

Цитирай Първоначално написано от mimmsitty31
    На менн лично ми помага Акнеаут Но една мояприятелка го използваше но не и действа ... зависи от кожата ....
    Аз преди малко ги видях тези продукти на Акнеаут в нета, но има всякакви лосиони,кремове..Какво точно ползваш ти за гърба?

http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=1

Акне аут - активен лосион и Акне аут сапун за мазна и акнеична кожа са най-добрата комбинация за лицето а за гърба Акне аут - крем но и другите стават

Град
    България
    аз съм ползвала сякви неща нищо не помага осван "силицилов спирт но изсушава кожата ужастно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си