- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся сродна душа
Здравейте!
Чудно ми е има ли останали момичета за които материалното не е най-важното на този свят и има по-важни неща от лъскавата обвивка и костюмчето от столевки. Търся момиче за, което има по-ценни неща в живота от това да отиде в квартален клуб и да намери флирт.
Търся някое чувствително и добро същество
Момче от София на 21 съм.![]()
Забрави да споменеш, че си девствен и отчаян.
Temet Nosce
벨야카
![]()
![]()
Ако бях момиче, веднага щях да те взема!!
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Има такива, но те определено няма да излязат с момче, което си търси приятелка в тийнфорум...
--------------------------------------------------------
е как ще забравиш да си оставиш номера или поща, ФЕЙСМЕЙСбоклук,гаду-гаду, мсн, яхУуууПоловин тема, пф.
Съгласна съм с теб!Първоначално написано от BlueFace
: )
аууУуу, край ! Взех те, нали не пречи, ако съм и интелектуално кастриран?.. не съм чувствителна.. емоционално кастрирана съм Neutral![]()
Еееее чакай малко! Материалните неща са до една степен важни..от там на там..момичето показва какво чуства и какво неТочно в този случей бъди сигурен, че момичето може да се интересува от материални неща и тем подобни обаче да е "обурудвана" с цял куп истински чуства
Абе по тъпо нямаше на къде да се изразя..ама предполагам ,че ме разбрахте!
![]()
Еееее чакай малко! Материалните неща са до една степен важни..от там на там..момичето показва какво чуства и какво неТочно в този случей бъди сигурен, че момичето може да се интересува от материални неща и тем подобни обаче да е "обурудвана" с цял куп истински чуства
Абе по тъпо нямаше на къде да се изразя..ама предполагам ,че ме разбрахте!
![]()
Заеби, няма да стане.
Чакай малко man... Аз ли съм в грешка или ти наистина си търсиш момиче в нет-а...Има и такива момичета,каквито ти търсиш,но няма да ги намериш тук...
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Сериозно пич, къде си тръгнал да търсиш ... тук 80% са <16![]()
Не мисля, че задаваш въпроса на правилното място. Това е форум, демек 90% са отчаяни, пъпчасали пубери, които за да си избият комплекса ще изкарат точбо теб такъв. Правиш кардинална грешка. ТЯ съществува и да, съществуват свестни момичета, но каква представа очакваш да си изведеш от отговорите на непознати хора. Просто ще те вземат за мезе, но да, разбирам те, и аз съм се питала същото. И вярвам, че съществуват сродни души. Просто като поставяш въпроса така се отчайваш още повече от отговорите.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
и беден .Първоначално написано от umri
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври