аз също съм била в такива крайни състояния ревала съм с дни и съм се затваряла, но знаеш ли това те огорчава още повече, ти нямаш полза от това, вместо да си пропиляваш живота, прави това което най-много обичаш каквото и да е то спорт, игри, музика, филми или каквото и да е не си съсипвай живота, аз сама видях, че няма смисъл да си гневен, знам какво е да си неразбран и да си нямаш никой на тоя свят освен себе си, знам го и точно заради себе си си струва да продължиш.. на пук на другите ако щеш за да им докажеш, че не си какъвто те изкарват, научих се да използвам другите, да измъквам и най-малката ползичка от тях, истината е че в този живот трябва да си тарикат за да оцелееш, трябва да прецакаш другия, не се оставяй ти да си прецакания, най-лесно е да се откажеш, мислила съм също като теб в такива моменти, било ми е много трудно и също не съм намирала смисъл в живота, само ако вярваш, че нещата ще се подобрят, само тогава ще се измъкнеш, не бъди негативно настроен, усмихни се на живота, за да ти се усмихне и на теб