- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да продължавам ли с него или не..?
От 2-3 месеца излизам с едно момче, а горе-долу от месец започнахме да си ставаме по близки (смис .. целувки а-ууу...
) обаче нищо по сериозно.. той не е от моят град, учи тук и се виждаме 1 най-много 2 пъти в седмицата.. на което някакси започнах да свиквам.. Та 1 ден .. след като бях посъветвана от 1 моя фр реших да го попитам какви са нашите отношения, смис дали ходим приятели ли сме.. познати.. на което тои ми отговори че не ми бил споменавал нищо за ходене и сме били само приятели.. той след това ми писа смс отговорих му ама се държах студено ии сега немога да реша какво да правя с него.. да спра да му пиша лии.. и да не му отговарям.. или да си останем "приятели" .. илии.. нз изобщо..
Ми според мене те използва, за да си има с кого да се мляска. Отрязал е идеята ти за някаква по-сериозна връзка. Щом не е от твоя град може да си има момиче там. Има нещо, наречено "приятели с привилегии" т.е. натискате се, и по-далече можете да стигнете, ама без някакво емоционално обвързване. Би могло да гледа на теб по този начин. Просто ти си прецени какво търсиш на този етап и тогава вземи решение.
Първо си мисля, че да питаш някого какви сте след като се целувате е доста дебилно, но както и да е ... най-вероятно си търси някоя за разнообразие, защото си има друга там където живее и му е доскучало![]()
Първоначално написано от prostonqkfa
![]()
Can It All Be So Simple ?
Оставяй го.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!