.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

място за секс

Имам проблем. Аз ходя с една пичка, но няма каде да го правим, защото тя не иска да е на място, където да ни видят ... Таа ... мисълта ми е някои с опит да ми каже къде може да го правим...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    У приятел/ка на някой от 2мата, у нечия баба/дядо (ако живее сам/а), в краен случай на хотел.
    Welcome to the Jungle...

еми тя не иска никои от плиятелите да знаят ... нямаме баби наоколо

Тогава съберете парички и отидете в някой приличен (като цена и условия) хотел.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Вашите/ техните никога ли не напускат апартамента??

--------------------------------------------------------

мислили сме но тя не иска в хотел... имаме баби нон-стоп в нас...

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: място за секс

Цитирай Първоначално написано от kentkentt
    Имам проблем. Аз ходя с една пичка, но няма каде да го правим, защото тя не иска да е на място, където да ни видят ... Таа ... мисълта ми е някои с опит да ми каже къде може да го правим...
    Еми тва е знак , че не трябва да правите секс не знам ...
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Пич, тая само те разиграва с претенциите си. Последният възможен вариант е да изчакате още поне 3 седмици да се постопли времето и да го направите в някой парк/градина (задължително вечерта). Ако и тва не върши работа, ще си стоите на сухо.
    Welcome to the Jungle...

..

ми ако толкова няма къде! идете в МАкДиналдс, тоалетните не са лоши.. може да ви изгледат малко странно като влизате 2мата в женска или съответно в мъжка тоалетна, но на дали някой ще ви каже нещо!
    Една кенза ми се изчайка
    на прозорения отворец
    и аз я пушнах с гръмаката!

Аз имам подобен проблем- можеме да действаме заедно- имам място но нямам пичка

Чуя ли пичка момче в главата ми кънти 14-15 години мах

аа сподели мястото :ДД

Ем какъв акъл да ти дам дай да е глупав в козета на даскало

помолете някой добър приятел/ка да ви даде нейния / неговия апратамент.

Елате у нас, до 8 часа всички са на работа, от вас искам 20кинта за бира и сядам в кръчмата. 2 спални, топла вода, климатик, кабелна, интернет Абе майтап си правя, ходете в някой приятел, аз колко пъти водя мацки при най-добрия ми приятел, той си цъка на компа и спалнята на техните е наша
    Другия вариант, има агенции които дават напълно обзаведени апартаменти из София по 50 кинта на вечер, не е хотел, разгледай обявите из интернет
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Цитирай Първоначално написано от Mario95
    Ти па не си на толкова нали xaxa
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Цитирай Първоначално написано от straus
    аз колко пъти водя мацки при най-добрия ми приятел, той си цъка на компа и спалнята на техните е наша
    Добре, че техните не знаят..
    Мойтъ' е най-красива!

Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    Цитирай Първоначално написано от Mario95
    Ти па не си на толкова нали xaxa
    За толкова време съм обеден че акъла не се определя по възрастта.Може примерно 95 да ми е любимото число и да ти кажа че съм на 20 каква е разликата.Аз изказвам мнение ти също...

Цитирай Първоначално написано от xareswaDUPETApraskowki
    Цитирай Първоначално написано от straus
    аз колко пъти водя мацки при най-добрия ми приятел, той си цъка на компа и спалнята на техните е наша
    Добре, че техните не знаят..
    Ей веднъж като свърших на чаршафа.. събирам го аз и го хвърлям за пране. В коридора се засичаме с моя приятел и той ме пита:
    - Що го хвърляш за пране?
    - Не ти треа да знаеш!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Добре бе аз не ви разбирам! Как може да го правите на спалнята на вще или.. още по зле ..на спалнята на нечии други родители И най чусно ми е момичето как ви се съгласява на глупостите А пък вие толкова ли сте загоряли че да не можете да изчакате ден два докато се освободи място у вас?! А сега по темата.. ако аз съм момиче.. и най вероятно щом те разиграва така не иска да прави секс с тебе Аре кажи ми ти как си го мивлиш тва Момичето много добре знае че нито у вас може тито в тях.. и от там на там никаде другаде не иска.. така и е по удобно да каже че не иска еди къде си вместо да каже не ща да прая секс с тебе

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Има ли желание има и начин/място. С приятеля ми преди да заживеем заедно сме ползвали празния апартамен на един приятел, у нас когато нашите са на работа, у тях когато се случи да няма никого (дори когато баща му излиза за час-два на кафе), и на хотелче сме ходили няколко пъти. И аз не си падам по секса във входове, градинки и прочие. Не сме животни, че да се дупим по храсталаците.

Според мен вашето са си извинения. Тя ако искаше да правите секс щеше поне за хотел да се съгласи. И тея вашите баби все някога излизат. Пък и нали си имате ваши стаи - бабата нека си гледа сериалите, вие си правете секса.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    кола..не е мн удобно но ако толкова няма каде си става

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
    Добре бе аз не ви разбирам! Как може да го правите на спалнята на вще или.. още по зле ..на спалнята на нечии други родители И най чусно ми е момичето как ви се съгласява на глупостите А пък вие толкова ли сте загоряли че да не можете да изчакате ден два докато се освободи място у вас?! А сега по темата.. ако аз съм момиче.. и най вероятно щом те разиграва така не иска да прави секс с тебе Аре кажи ми ти как си го мивлиш тва Момичето много добре знае че нито у вас може тито в тях.. и от там на там никаде другаде не иска.. така и е по удобно да каже че не иска еди къде си вместо да каже не ща да прая секс с тебе
    Ти ли няма да са съгласиш :Д Ела до сливен па да видим
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Е това изчай няколко дена докато няма никой у вас не се случваше често вкъщи, повечето време имаше някой, а веднъж на седмица-две не ни устройваше. Тя беше навита дори в кенефа на даскало да го правим, ама аз държа да ми е чистичко и да има легло за това стигнахнахме до там да го правим у приятеля ми. Разбира се веднъж даже ходихме у нейна приятелка. Не разбирам какво толкова се зверите, това си е услуга между приятели, сега ако той ме помоли за терен веднага съм готов да ги пусна у нас.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

С кола някъде в гората е готино, но тряа да имаш отопление, че..
    На пикник, у вас, у тях, направете си къщурка на някое дърво.
    Има много приключенски места, брато. Използвай въображението си. :)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си