- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Дневник-Спорт и стягане
е тва всичкото ми е за един път ... на обядПървоначално написано от Steff9423
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Първоначално написано от firstdiesel
Е така е ..ама ти си МОМЧЕ а и като гледам аватара-си доста голямо момче..тъй че разбираемо е.
Храна
Закуска(11:10) Пълнозърнести бисквитки (без захар)+круша.
Обяд:Две пилешки пържоли със 4 вида сирена(Маги малки тайни)+салата.
-Десерт:Още няколко от бисквитите от сутринта+ябълка+нескафе.
Следобедна закуска:Сушени банани
Вечеря:Кисело мляко и 1-2 парчета топено сирене.
Тренировка (днес съм доволна)
Следобяд:Бягане 20 минути и 4 спринт обиколки (20 метра всяка) и 15 обиколки на футболното игрище със топката (интезивни)
Вечерта:Футбол-50 минути (пак интезивен).
-Глутеус ритник (х10-серийки по 10 повторения)
-Махало (х10-серийки по 10 повторения)
-Глутеус мост (х20-серийки по 10 повторения)
-Вакуумки (х10-серийки по 5 повторения)
-Скок от клек (х10-серийки по 10 повторения
-Клек с тежест-6кг(х10 серийки по 3 повторения)
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Храна:
Закуска-мюсли(със сушени плодове)+мляко.
Обяд-Омлет(кренвирш и кашкавал..отврат)+салата.
Десерт-чаша мляко+3-4 бисквитки(без захара,с фибри)
Следобедна закуска:Ябълка+бисквитки(без захар..)+чаша нескафе.
Вечеря-Половин сандвич+две парченца кашкавал+ябълка+плодово кислео мляко (обезмаслено 125мл)
Тренировка:
Вечер:
Скок на въже 30 минути.
Кръмп-15 минути
Хип-хоп-15 минути.
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Искам да ви питам какво мислите за ядене на 1-2 варени яица на ден?
Няма да умреш, спокойно![]()
Първоначално написано от Steff9423
Направо си за бой.. Ядеш яко въглехидрати,искаш да свалиш,вкарай повече протеин,по-малко въглехидрат,или по-точно вкарай някой качествен въглехидрат да замести тези боклуци дето ядеш и вкарай после много протеин,ако правиш сериозни тренировки..
Тц тц..само без насилие..![]()
![]()
Добре,днеска май се поправих.
Храна:
Закуска-Пак мюсли (утре ще ходя да пазарувам и ще си купя нещо по-полезно)+мляко.
Обяд-Свинско месо от врат (бляк) с чушки и лук (запържено без мазнина-само мойта мама знае как).
-Десерт-ябълка и нескафе(ще го спирам това нескафе..)
Мисля за вечеря салата и риба+плодово кисело мляко..
Никакви бисквити повече..И от утре без мюсли.
След като си свърша тренировката ще споделя и нея..ама моля без насилие..
Това дето ти ядеш за цял ден аз го ям на един път или ако не на един на два!
С такъв хранителен режим не може да изкараш сериозни тренировки![]()
Хей..аз имам сили за всичко..Смисъл правя си на ден 2 часа тренировки,било то футбол+упражнения+танци или баксет.+упражнения+скачане на въже..![]()
Вчера..
Храна
Закуска-овесени ядки+мляко
Обяд-пуешки филета на фурна+салата от домати
-Десерт-кисело мляко+овесени ядки.
Следобед-хапнах един малък снакс Чийтос(нямаше и 100гр,но все пак се изложих,можех да мина и без него..)
Вечерта(пак се изложих)-малко руска салата (3-4 хапки) и опитах малко тора(1-2 хапки).Семки+фанта...
Упражнения-нулеви (нещо съм се разболяла и ме боли всичко)
Днес-реших да не обядвам или вечерям защото незнам какво..
Закусих 2 филийки черен хляб+1 наполитанка...(свинче..)
Обяд-няма да имам време а и незнам какво..Пък е и добре че сте се отърва от сладкото което ядох..
Упражнения
-Футбол 1 час
-Тичане (ако мога)-20 мин.
-Скачане на въже-20 мин.
Здравейте![]()
значии... много искам да сваля корема и най-вече паласките - от няколко дена правяя коремни преси - 250-300 на ден и се опитвам да огранича вредните храни преди правих Pump it up - 3 пъти в седмицата ,но от 2 седмици съм го зарязала ,но пък вървя много пеша (ако може да се брои като движение) . Прочетох всички коментари в темата и си съставих хранителен режим :
З - 1/2кисело мляко
з 2 - плод
0 - сандвич( 2 препечени филийки,сирене и пуешко )
сл. з - останалото от киселото мляко / corny
В - плодова салата(за десерт) и пилешко месо / салата със сирене
Яйца не обичам изобщо и затова не съм ги включила в хр. режим.
Pump it up-a го възобнвявам - мисля да го правя през ден .
Добре ли е ?![]()
Завърнах се!
Дълго време нямах достъп до Интернет,което не означава че съм спряла с усилията и тренировките..Или пък да..?
Честно да ви кажа,през този 1 месец се изложих доста.Не съм си нарушавала много диетата,освен на Великден и на мама на рождения ден.Но упражненията..пфф
Преди 1-2 седмици бях почнала със крос 2 км планински терен (не много стръмен).За около 30 минути си се изморявах доста а и след това се чувствах перфектно. Но тези седмици съм зарязала всякакъв спорт.Има и дни в които се сещам и правя някое друго упражнение за крака,клек и т.п...
![]()
![]()
Наистина се отнесох несериозно.Но сега за до края на юни съм решена наистина да сваля тези проблеми 2-3 кг и да стегна.
За режима на храненето-мисля да променя повечето хранения.
Закуската- овесени ядки+мляко.
След закуска-киви
Обяд-нещо свежо и полезно.Пример-пиле+салата,броколи+сирене, ..подобни неща.
Следобедна закуска-киви и кисело мляко..
Вечеря-омлет,риба..
Бе горе-долу ще споделям..Да видя дали ще успея..или не.
Упражненията,и тях ще сменя.Имам си плоско коремче което се стяга супер лесно.Проблемната зона са бедрата.Макар и да свалям кг движението ми е твърде малко и започвам се отпускам,а това е чисто самоубийство.
Така че моля споделете критиките си,защото съм сигурна че похвали няма да има..![]()
![]()
Освен,че храната е супер малко..В 10 нямаш протеин , на следобедна закуска имаш само едно мляко и така де..
Вкарай още 2 ядениета повече протеин и така![]()