.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Точкова диета

Здравейте.. Мисля да започвам точковата диета, но се рових в интернет и не видях никакви отзиви за нея.
    Някой правил ли я е? Колко кг е свалил и за колко време ? Има ли йо-йо ефект ? Тежка ли е ?
    П.П до преди 1 месец бях на 90 днвената диета, но аз изкарах 2 месеца и то доста трудно, в смисъл, че всичко ми беше омръзнало -плодът за закуска, варивата и др. иначе не е тежка диета. Има видим ефект, но мисля от 1-ви април да започна някаква друга диета. И ако тази точковата не е ефикасна каква бихте ми препоръчали ? Само да не е диета, с която за 10 дена се свалят 10 кг... Искам бавно, но славно

Мега фен Аватара на vagarious
    А с 90 дневната колко свали !?
    От форума имаше няколко момичета,които спазват/аха тази точкова диета,нека те ти кажат.
    Big or small, lies are lies!

Повече от фен Аватара на VikitoRia

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    А с 90 дневната колко свали !?
    От форума имаше няколко момичета,които спазват/аха тази точкова диета,нека те ти кажат.
    6 кг за 2 месеца. Знам, че не са много, но аз не се движа, бях станала много дебела и стресът ми се отразяваше така, че постоянно я прегрешавах Сега не е така за това искам да започна нещо различно, защото ми трябват поне още 10 килограма надолу

Цитирай Първоначално написано от VikitoRia
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=383081&highlight=%F2%EE%F7%EA%EE%E 2%E0+%E4%E8%E5%F2%E0
    Какво ми даваш този линк ? Точките ги знам, а въпросът ми е съвсем друг, чийто отговор не го открих в линка ти

ОМГ дадаох ти го за да не пиша отново същия коментар

Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 8:54 pm Заглавие:
    1. всяка седмица ли ще пускате за точковата диета
    2. точките са абсурдни само като ги погледнеш
    3. ако искаш да отслабнеш по-добре се ограничавай от някои храни като: сладки и тестени неща, газирано, не се тъпчи + спортуване пак ще получиш същия резултат
    + за да отслабнеш с 10кг ще ти бъдат нужни повече от 2 месеца

Цитирай Първоначално написано от VikitoRia
    ОМГ дадаох ти го за да не пиша отново същия коментар

Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 8:54 pm Заглавие:
    1. всяка седмица ли ще пускате за точковата диета
    2. точките са абсурдни само като ги погледнеш
    3. ако искаш да отслабнеш по-добре се ограничавай от някои храни като: сладки и тестени неща, газирано, не се тъпчи + спортуване пак ще получиш същия резултат
    + за да отслабнеш с 10кг ще ти бъдат нужни повече от 2 месеца
    Ох, моля ти се по-добре си мълчи, отлкото да ми даваш клиширани съветчета. Сладко и тесено съм ги ограничила до минимум, газирано не пия от години (освен лятото някоя и друга бира), не се тъпчам , но не спортувам

Трябва ми адекватен отговор на по горе задените въпроси.. А не разни съветчета, които не са ми никак далече от акъла

Град
    София
    Еми просто вземи да се движиш ?Спорта му е майка...Цял живот се тъпча кат свиня,почти от нищо не се ограничавам и пак си имам супер тяло...

П.П 10 кила можеш да ги свалиш и за 3 седмици при желание.

П.П2 Без спорт забрави...Диетата ще е временна.Трябва цял живот да спазваш диети,ако не спортуваш.Щото ти сега с тая диета ще ги свалиш 10те кила,ама после като я спреш ще качиш 15

Искаш адекватен отговор ок.
    Замисли се малко
    Извара 100гр (обезмаслена 60Kcal) -3т vs Сирене 100гр(нискомаслено 146Kcal ) 1т,
    Кисело мляко 250гр 12т?!?! Кисело мляко 2% 250гр=128Kcal
    Луканка 100гр 1т =479Kcal
    Ябълка 1 бр 16=72Kcal(при 150гр)
    Ще имаш по-голям успех, ако тръгнеш да броиш калории
    http://healthyfood.info.bg/calculators/

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Не знам, но от линка, който беше даден всичко ми се стори много глупаво :
    Шишче на скара 100гр 0
    Бифтек на скара 100гр 0
    Бон филе на скара 100гр 0
    Пържола на скара 100гр 0
    Кюфте на скара 100гр 0
    Сърце на скара 100гр 0
    Бъбреци на скара 100гр 0
    Сок от портокал 250мл 28
    Сок от мандарина 250мл 24
    Сок от грейпфрут 250мл 42
    Сок от ябълка 250мл 32
    Сок от кайсия 250мл 34
    До колкото знам от грейпфрута се свалят килограми, а червеното месо не се препоръчва по време на диета .
    Не съм я пробвала, но не мисля, че ще има голям ефект, защото ти можеш цял ден да си ядеш пържоли и бифтеци и да не си отбелязваш никакви точки, пък всъщност да качаваш килограми...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Просто диетата набляга повече на приема на белтъчини

След като ви се струва неефективна може ли да препоръчате някава друга диета ( освен лунната и 90 днвената)

П.п и да от 7-8 годишна съм на диети.. Мразя спорта, а не ми е проблем да спазвам даден хранителен режим

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от roadrunner
    След като ви се струва неефективна може ли да препоръчате някава друга диета ( освен лунната и 90 днвената)

П.п и да от 7-8 годишна съм на диети.. Мразя спорта, а не ми е проблем да спазвам даден хранителен режим
    http://www.bb-team.org/articles/999_...#axzz1HAqU0jHu + режим на хранене . Не знам дали ще ти хареса, но поне ще може да хапваш от всичко и няма нищо да ти омръзва .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си