- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашето мнение
На колко години смятате че трябва да си хванете първото гадже?
81
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина!
Като се чувстваш готов и имаш някаквa що-годе ясна визия какво искаш да получиш от връзката, какво си готов да дадеш и т.н.
Т.е. трябва все пак да си представяш някак нещата, а не просто "дай да тръгна с някого", щото всички вече си имат гаджета.
Аз с ръка на сърцето си признавам, че отначало не бях съвсем наясно какво очаквам като си намеря приятел, и по тая причина съжалявам, че прекалено рано си хванах 1вия приятел. Беше неприятно преживяване.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Когато се намерите, смисъл не така "почвам да си търся гадже" просто срещаш човека и разбираш, че той е за теб,
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
" моето първо гадже беше в детската градина![]()
" шегувам се
![]()
Ами когато се ВЛЮБИШ наистина
![]()
· Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.
А при мен не се получава .... Харесват ме момчета които аз не харесвам ...А тези които аз харесвам мене не мее![]()
![]()
В детската градина много ясно!Моето гадже от детската се казваше Андрей
Веднъж го почерпих с бонбонки Тик Так и от тогава си станахме гаджета и той ходеше след мен навсякъде...
![]()
щото не ме познаваш за тва само МитковциПървоначално написано от bybz
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Когато се чувстваш готов/а.
Въпреки, че ми става смешно, когато някакви малки пикли, на по 9-10-11г. , дето си мислят, че 'обичат' някой батко, дето само на снимки са виждали.
/Е, те още са малки и не разбират за к'кво точно става дума, но няма да ги обвинявам и аз бях такава като малка :Д/
![]()
Офффф при всеки различно бе!
Кой по дяволите ви кара да питате подобни въпроси???
Същото като с девствеността е. Когато срещнеш човека, тогава.
Аман.
Така , нормално е кат` почни да ти са дига самолета , `си имаш сериозна приятелка , задължително две кредитни `арти да угаждаш на желанията на младата гусп`дарка , да имаш два развода , `си целунал повече от 150 жени и мисла си гутоф - картоф за първата любоф , `ко ти тре`ат още съ`eти дрънкай ми на тилифон - 0885408919 , ще ти ги дам без пари![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"