- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Още ли са на мода??
Още ли са на мода часовниците и по точно тези: и харесват ли ви на вас лично? Обмислям дали да дам толкова много пари.
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Не знам, дали тези часовници са все още на мода, обаче на мен ми харесват ужасно много. Аз бих дала пари за такъв часовник, защото с все пак ще знам, че е с по-добро качество и няма да се счупи след половин година!![]()
какво значение има дали са на мода? щом ти харесват и са качествени, какво ти пречи да ги носиш?![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
+, но на мен не ми харесватПървоначално написано от ecstazy
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И какво ще пръснеш пари по качествен часовник и когато излезе от мода ще го изхвърлиш.Вземи си хубав часовник(тези са хубави) и им се кефи.
какво значение има кое е на мога, тези са стабилно грозни.![]()
Кво значение има дали са модерни.. Първият е много готин!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Хубави са часовниците,стига да са съчетани с точните дрехи.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Не мисля , че е от значение дали са модерни или не... Ако ти харесват не виждам , защо да не си ги вземеш а и стига да можеш да ги съчетаваш добреНа мен много ми харесват и двата , който си показала:P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
оле супер са..от каде ще си ги копуваш ???и колко струватПървоначално написано от SladkotoPoly
какво означава дали един часовник е на модатой или ти харесва или не, а става още подобре ако го съчетаеш с правилната дреха
, а тези 4асовничи определеноми харесват :P вярно на някой друг примерно няма да му харесат, въпросът тук е на теб да ти харесва :P
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
Това с модата е тъпо,да.Казаха ти го вече.
Лично аз смятам,че щом ти харесват,трябва да си вземеш.
На мен ми допада само първия горе-долу,другия не ми харесва.
Тука във Франция носят много такива като втория само че бели.![]()
защо се водиш по модата?! Ако ти харесва си го вземи. Аз имам един много сладурски, розов, с много интересен циферблат, имам го от 6 години и си го нося всеки ден почти ..
Не знам дали са на мода, но напоследък често виждам хора с такива часовници.Добре стоят пък и ако ги съчетаеш с дрехи ще е още по-добре.Няма смисъл да се ръководиш толкова от модата, защото дори и да не е толкова модерно, пък е много красиво.![]()
еее 2рия е брутално цигански, иначе 1вия е готин, взимай го не мисли
never never let you go you are the one i'm surching for....