.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Фен
    Град
    bg

Как да посъветвам приятелка?

Здравейте,имам една приятелка която винаги ме моли за съвет ,когато е в трудно положение.Но този път не мога да я посъветвам нищо.Значи при нея има едно момче ,което преди седмица я е поканило на среща.Поради някаква причина тя е приела ,но в същото време не го харесва.Такъв човек е ,че говори преди да мисли и после аз трябва да оправям положението както стана и сега. Знам ,че това не е мой проблем ,а нейн но не мога да не правя нищо.Казах й да го зареже ,но не много грубо за да не го боли много.Тя все още не знае какво да прави и искам да чуя вашите съвети.Благодаря предварително

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Има няколко варианта

1. че заминава за далечна държава
    2 че е намерила своята изгубена сестра близначка и има нужда от време, за да се опознаят
    3. че си е счупила крака
    4. че има проблеми в семейството и не й позволяват да излиза
    5. оставам на твоята фантазия.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Хайде да се научим да слагаме темите в правилните раздели.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Винаги може да го отреже качествено, макар, че сама се е набутала там. Нека излезе с него, ако нищо не решите дори за малко време, колкото да не е нищо ... И друг път да мисли, преди да каже или прави каквото и да било! Това ще и се отрази и занапред...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Нека да излезе с него, ще ги прежали 2-3 часа, пък и кой знае могат да станат много добри приятели, не е задължително да има нещо повече от приятелство между тях
    B

Фен
    Град
    bg
    Те са приятели от 8 годишни.Той просто сега я е харесал и я покани.И аз й казах ,че е трябвало да мисли преди да говори.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Не го харесва, излиза, но неиска и в същото време незнае как да го отреже.Трябва май да се изясни тази теоя приятелка какво иска.А въпроса ми е ти какво трябв да направиш, че да оправиш нещата???

Фен
    Град
    bg
    Аз не познавам момчето и слаба богу де .Порсто аз съм по голяма и тя ме има като сестра трябва да оправи нещата до СЪБОТА.И е много нерешителна винаги аз трябва да вземама решенията от което понякога ми омръзва ,защото имам чувството ,че живея нейния живот

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Остави я да се оправя и да си пати.Не си длъжна постоянно да й тичаш по гъза.Имаш си и ти живот и проблеми.

Фен
    Град
    bg
    Pliok0019 написа:
    Има няколко варианта

1. че заминава за далечна държава
    2 че е намерила своята изгубена сестра близначка и има нужда от време, за да се опознаят
    3. че си е счупила крака
    4. че има проблеми в семейството и не й позволяват да излиза
    5. оставам на твоята фантазия.

Това е много филмирано даже по анимацийте няма такива неща

Повече от фен Аватара на punksss
    Цитирай Първоначално написано от bonbona102
    Те са приятели от 8 годишни.Той просто сега я е харесал и я покани.И аз й казах ,че е трябвало да мисли преди да говори.
    Тогава да излязат. На следващия ден примерно, може да му каже, че е осъзнала, че не може да има нищо повече от приятелство между тях...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Е какво и пречи да му каже, че е изникнала някаква по-важна работа... или ще ходи до някой град с родителите си и не може да отложи... и че за в момента не може да излязат...
    Толкова ли е трудно..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Според мен е по-добре да не го лъже. Щом са приятели от 8 годишни, значи вероятно на момчето му е отнело доста вътрешна борба, за да се реши да я покани. Тя е приела т.е. му е дала някаква фалшива надежда. Аз ако бях на нейно място бих отишла на срещата, но в същото време бих искала той да знае, че не смятам, че между нас ще се получи. Истината е, че не знам какво точно трябва да я посъветваш, но трябва да я оставиш сама да си реши проблемите. Не и помагаш като само я измъкваш от кашите, тя трябва да се научи да оцелява сама. Като за начало е добре да изясни пред себе си какво точно иска от това момче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си