пич, имаш един единствен вариант и това е да я оставиш! защото тя като ти е казала 15 дни.. тя прави ли нещо по въпроса или само ти и варвиш зад газа! тя очевидно не знае какво иска, и е малка пикла!
Ти изглеждаш някакъв съпер точен пич.. остави я колкото и да я обичаш защото повярвай ми това което си направил е било абсолютно достатачно! ако продължиш обаче ще и станеш до толкова досаден и противен че после ще те третира сякъш не съществуваш!

Имах подобен случай с едно момче но не сме ходили, той супер ме харесваше и правеше всичко..цветя , бонбони, непрестанно звънене, включително ми държеше сметка с кого излизам (не ходехме)! и всичко завърши с това че той започна да ми пише как ще се самоубие идваше до нас в 5 4аса сутринта за да ми се обяснява в любов! но аз не го харесвах и му обясних че няма да се получи м/у нас поне 10 пъти но той сякъш не ме чуваше! и в момента не мога да го погледна, да му кажа здрасти а сме в едно даскало! и това е защото имам чувството че ако му обърна внимание дори и за миг той ще реши че имам чужства към него и ше възвърне надеждите си!!

опитай се да не повтаряш неговата грешка! защото вашата история има нещо общо с моята и колкото и да ти е гадно просто трябва да се опиташ да я забравиш за да няма полош край от този! Просто се опитай да свалиш розовите очила! Няма да съжаляваш!
пък и помисли който иска нещо ще направи всичко за да го постигне, ако тя е искала да сте заедно и е решила да се бори в тези 15 дни да е стеб .. то тогава защо ти не виждаш опитите и!
Успех пич, надявам се да съм помогнала малко! Дано всичко завърши по начин по който да те устройва! \/