- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Свръхдоза марихуана
Преди 1 месец приятелката ми почина от свръх доза от този дяволски наркотик . Това сигурно е по-ужасно от хероина![]()
![]()
Така се беше пристрастила че не можеше да води нормален живот без да поема всеки ден доза от дрогата . С времето започна да се друса все повече накрая стигна до там че употребяваше по 4-5 пъти на ден ... докат един ден не предруса и не превъртя . Гръмна се с пушката на дядо си и техните я намериха в стаята и с пакет от марихуаната и бутилка бира ... Пиша това за да опитам да предпазя други от съдбата на моята приятелка . НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ ! Не се докосвайте до това ужасно творение на дявола !!! Ако толкова искате да се друсате дишайте лепило или си купувайте от легалната трева ! Тя поне не пристаастява така жестоко както истинската !!
За да се стигне до този фатален край е имало причина и, уверявам те, това не е била марихуаната. Вероятно момичето е имало проблеми със семейство/приятели/момчета/училище, които са довели до депресия и нежелание за живот. Марихуаната е била средството, с което се е опитвала да забрави проблемите си. Но това не е начинът. Хората трябва да се научат, че психоактивните вещества не решават проблемите, а само ги задълбочават.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нищо вярно няма. Имам предвид, че марихуаната не може да я докара до това отчаяние.
Както казаха по-горе, имало е нещо друго, което е предизвикало тази нейна реакция. И как ще караш другите да дишат лепило вместо да пушат трева бе, добре ли си?
Тревата е най-лекият наркотик откъдето и да го погледнеш. След нея следват пикота, още по-натам пък кокаин, хероин и амфети. Дишането на лепило е равносилно на тях.
Ако беше взимала от последните 3, разбирам да беше умряла по причината че се друга, но не.
А в БГ все още няма легална трева. Само в Дания има такова животно.
^И Холандия.Иначе е вярно...До това отчаяние се е стигнало по-скоро от алкохола....От тревата ти става забавно и смешно,а не се отчайваш...Плюс тва трябва да си мега деградирал и богат,за да пушиш трева по 4 пъти на ден...
Първоначално написано от pochti
ТИ СИ ЗЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕ
Неописуемо зле. Вземи и ти се застреляй с пушката на дядо си заради тия простотии, които си написала !
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
По логиката на автора за притежанието на алкохол трябва да се наказва със смърт значи.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
физическо пристрастяване към марихуаната НЯМА.
имайки предвид какво пишеш, не съм сигурен даже че знаеш как точно се "приема"
извод: доста фалшиво ми се вижда това...
и бтв. не толерирам марихуаната, но във никакъв случай не смесвайте с алкохол.
Най-кухото нещо което съм чел някога.Мога да ти кажа че умиране от марихуана (наричана още трева,канабис,хашиш,баничк по училищата) НЯМА!!! Другото легална трева има само в Холандия а ние не сме съседки до колкото знам от географията.
П.П Толкова беше тъпо че първоначално не прочетох до края....Та батак е 1-то което е ,но тревата не води до халоционации и реално човек сам си решава дали да изпуши 1 или 10 саскита на ден.2-ро пакет марихуана.Че тя да не е милионер ти имаш ли си на представа колко струва?!
Аз иначе нямам нищо против СТИГА да НЕ Е ежедневие а примерно най-много 2-пъти в месеца.Лично за сега не съм пушил ,но някой ден ще пробвам
BTW има много странни случей ,но не с трева.Един разправя как негов познат взел халоциогенна гъба ама бил сам.Погледна през терасата и си видял главата на 1-вия етаж.....и си отрязал своята 100% истенски случай
Съжалявам за приятелката ти,но не може да земеш свръхдоза от марихуана(ако ще да си изпушил и 20 коза).Свръхдоза може да получи от херойн (инжекция)!Или си малък,или си бая изостанал.От много силна трева може да припаднеш,но не и да пукнеш!