- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко ще отслабна?
Първоначално написано от neronthewolf
Прекаленото количество вода 4,5,6 литра наистина е врено за бъбреците.![]()
Яж колкото си искаш повече излизай движи се и ще отслабнеш![]()
Josefine
Black Eyed Peas
2pac
Basketball
Няма да отслабнеш,а ще напълнееш .. имам една такава приятелка която не яде нищо цял ден и вечер като се прибере се натъпвка и сега има малко коремче.. но след като започнах аз да се храня здравослоно и тя започна покрай мен и много се радвам за нея!
Яж три пъти на ден но по мъничко и ще отслабнеш .. но не се тъпчи с някоя кифла или пица така никакъв ефект няма да има ...![]()
3 литра вода на куково лято...Необходимото количество вода се изчислява според ръст, тегло, години, пол и климата в който живее определения човек. Като се прекалява с водата бъбреците се пренатоварват.Първоначално написано от neronthewolf
Състояние се казва свръххидратация, повече инфо, тук:
http://www.nanocom-bg.com/test/index...niya&Itemid=31
Зори, ТРЯБВА да се гони количество, не прекалено голямо такова, естествено.
Аз пия по максимум половин литър вода на ден. Така ли да си стоя?
Една съученичка както не пиеше вода и тя... и като почна... За един месец се научи, вече й е навик и онзи ден разправяше как била на четвъртото шише вода (това в училище само).
аз също много обичам да пия много вода, обаче всяко междучасие трябва да съм в тоалетната ако пия по литър в училище, дори и половин литър, това не ви ли е проблемПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
++++++++++++++++++++++Първоначално написано от 3oPuTy
За онези които смятат че 36кг на 160 височина че изглежда малко, нека ми пишат ЛС и ще им пратя снимка на момичето по бански. Не мисля че е много съгласна да я разнасям из форума пред всички. Също така - да, няма нито цици, нито дупе, но пък затова има перфектните /за жалост не достатъчно дълги/ крака. За повечето леко пълни момичета /не визирам вас/ като чуят нещо от сорта на това и веднага смятат че е кожа и кости, за всички тези които са от сорта на 175,50 кг не е учудващо, е сега ми кажете че сте в рамките на 170-180 и тежите около 50 кг и все пак твърдите че това е малко, със сигурност ще ме излъжете...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."