.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от neronthewolf
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    3-5 литра вода на ден?!Това е страшно вредно за бъбреците,за стомаха ... А може и за още нещо Нормалното количество вода е 1,5-3л. на ден като НЕ ТРЯБВА да се пие вода насила за да се "догони" някакво количество
    Хаха ще ме извиняваш, но не си права Къде го прочете това, че е вредно? На организма му трябват минимум 3 литра вода за да се пречисти от токсините.

Прекаленото количество вода 4,5,6 литра наистина е врено за бъбреците.

Яж колкото си искаш повече излизай движи се и ще отслабнеш
    Josefine

Black Eyed Peas

2pac

Basketball

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Няма да отслабнеш,а ще напълнееш .. имам една такава приятелка която не яде нищо цял ден и вечер като се прибере се натъпвка и сега има малко коремче.. но след като започнах аз да се храня здравослоно и тя започна покрай мен и много се радвам за нея!
    Яж три пъти на ден но по мъничко и ще отслабнеш .. но не се тъпчи с някоя кифла или пица така никакъв ефект няма да има ...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от neronthewolf
    3-5 литра вода на ден?!Това е страшно вредно за бъбреците,за стомаха ... А може и за още нещо Нормалното количество вода е 1,5-3л. на ден като НЕ ТРЯБВА да се пие вода насила за да се "догони" някакво количество
    Хаха ще ме извиняваш, но не си права Къде го прочете това, че е вредно? На организма му трябват минимум 3 литра вода за да се пречисти от токсините.
    3 литра вода на куково лято...Необходимото количество вода се изчислява според ръст, тегло, години, пол и климата в който живее определения човек. Като се прекалява с водата бъбреците се пренатоварват.

Състояние се казва свръххидратация, повече инфо, тук:
    http://www.nanocom-bg.com/test/index...niya&Itemid=31

anonymous708973
    Guest
    Зори, ТРЯБВА да се гони количество, не прекалено голямо такова, естествено.
    Аз пия по максимум половин литър вода на ден. Така ли да си стоя?

Една съученичка както не пиеше вода и тя... и като почна... За един месец се научи, вече й е навик и онзи ден разправяше как била на четвъртото шише вода (това в училище само).

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Зори, ТРЯБВА да се гони количество, не прекалено голямо такова, естествено.
    Аз пия по максимум половин литър вода на ден. Така ли да си стоя?

Една съученичка както не пиеше вода и тя... и като почна... За един месец се научи, вече й е навик и онзи ден разправяше как била на четвъртото шише вода (това в училище само).
    аз също много обичам да пия много вода, обаче всяко междучасие трябва да съм в тоалетната ако пия по литър в училище, дори и половин литър, това не ви ли е проблем

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Много са ми интересни хората,за които 170/50 е нормално,а 160/40 не е ... Не казвам,че писалите в темата са от тях,но съм попадала на много подобни мнения в темата за ръст и тегло ...
    ++++++++++++++++++++++

За онези които смятат че 36кг на 160 височина че изглежда малко, нека ми пишат ЛС и ще им пратя снимка на момичето по бански. Не мисля че е много съгласна да я разнасям из форума пред всички. Също така - да, няма нито цици, нито дупе, но пък затова има перфектните /за жалост не достатъчно дълги/ крака. За повечето леко пълни момичета /не визирам вас/ като чуят нещо от сорта на това и веднага смятат че е кожа и кости, за всички тези които са от сорта на 175,50 кг не е учудващо, е сега ми кажете че сте в рамките на 170-180 и тежите около 50 кг и все пак твърдите че това е малко, със сигурност ще ме излъжете...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си