- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избеляване на зъби в домашни условия
Zdraveite Zna4i neiskamd a ostavate s gre6no vpe4atlenie ,4e nesi miq zabite naprotiv miq gi po pove4e ot 2 pati na den ponqkoga ,no qvno ot kafe ili neka4estvena pasta za zubi zabelqzvam ,4e sa po4nali da stavat jalti
NQKOI ZNAE LI KAK V DOMA6NI YSLOVIQ I S KVO MOGAT DA SE IZBELVAT Zubki az sum 4yvala sas soda za xlqb no nedeistva mai nz ili nz kak se nanasq kato malka mama mi og e pravila i e stavalo ,no sega probvax sama i ne ;[
shadow4e
Заглавията трябва да са на кирилица.
ami produljavai sus sodata i se 4udi 6to en sa ti beli zubite sus soda se iztunqvat i stavat sled vreme leko prozra4ni su6toto stava i to izbelva6ti pasti za zubi nai dobre pitai zubolekar za pasta za po beli zubi
blend-a-med 3D white![]()
ami da-sus soda za hlqb stava.slaga6 malko ot sodata na 4etkata i turka6 bez da natiska6 okolo 1-2 min.sled tova si izplakni ustata i sloji pasta za zubi na 4etkata i si gi izmii s neq.az li4no ot kakto se ponq polzvam pastata na Aquafresh (postoqnno smenqm razli4nite vidove na Aquafresh-4uvala sum 4e tova e polezno) i sum mnogo dovolna.
P.P.ne prekalqvai sus sodata...tova go pravi nai-mnogo 1 put v meseca za6toto vliqe mnogo zle na emaila na zubite...razru6ava go i zubite stavat po-4uvstvitelni i po-lesno 4uplivi...
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Бях чела в интернет, че продавали комплект за избелване в домашни условия.
Самия комплект включва някакви като скобички, с който се стои 1 час (те са с избелваща течност-гел в тях) и така в продължение на 10 дни. Всеки ден по 1 час с тях. Накрая на 11-тия ден се стой с едни други скобички, само че за 12 часа (докато спиш). И на 12-тия се повтаря всичко. И имало ефект.. незнам, но цената беше 80 лв.
П.П. Тези скобички за 11 и 12 ден възтановяват емайла от другите скобички, които са го изтанили преди това.
Това е, което знам, въпреки, че не вярвам да има някакъв ефект.
Иначе моята зъболекарка ми каза, че ако искам качествено избелване, то трябва да е в специализиран кабинет и би струвало поне 3 000 лв.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Много е вредно това със содата. Съсипваш си емайла супер брутално и зъбите ти ще започнат да се развалят много бързо.
Ако си от София си намери дистрибутор, от който да си купиш паста за зъби Glister. Много е добра - 20 лв, made in USA![]()
Nesum ot sofiq ot pleven sumПървоначално написано от Sigrina
![]()
Еми проучи нещата, може и там да има :Ь
Но това със содата не го прави![]()
В аптеките преди вреше имаше " пудра за избелване на зъби ", до пет лева бяха, помагат супер много. Потърси в аптеките пък ако няма, може да ти дадат съвет... айде успех ;}
Не си избелвай зъбите при зъболекар,защото ще трябва да се лишиш от много проблеми.Мии зъбите хубаво.Натискай,но не толкова,че да разкървавиш венците си.Може и с сода да ги миеш.Но от личен опит ти препоръчвам вода за уста.Във всички аптеки се продаваНе си прави експерименти,за да не останеш без зъби.
За содата мога да ти кажа, че при мен от нея ми се разраниха венците пробвах един пъти нз нямаше ефект
. Иди по - добре от аптеката си купи някоя избелваща паста чувала съм, че от избелващата паста на елгидиум имало ефект
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Blend-a-med 3D white luxe ne izbelva!!!!!nqma smisal da se nadqva nqkoi ot neq.edinstveno moje da se izpolva za pochistvane!!=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i tova vi go kazvam ot lichen opit a i ne samo a az ai mnogo drugi
![]()
PePiNka
Аз съм се мила 2 пъти със сода и зъбите ми не станаха по-бели,а точно обратното-по жълти...Каква е тази паста Glister към коя фирма разботят дистрибуторите и тн,ако може малко разяснение,за да потърся във Велико Търново..Мерси предварително
![]()
Glister - Паста за зъби с флуор (8 в 1)
Цена: 16,00лв.
Пастата съдържа патентованата от Acces Business Group почистваща съставка Sylodent silika, която ефективно противодейства на оцветяването по зъбите и ги почиства до блясък. Тя избелва зъбите, премахва плаката, ефикасно се бори против увреждането на зъбите от кариеси. Деликатно почиства. Освежава дъха с ментовия си вкус. Освен това изчиства зъбите до блясък, без да уврежда емайла. Избелва ги, но не променя естествения им цвят. Премахва оцветяването, предизвикано от кафе, чай, никотин. Спира кървенето на венците и намалява възможността за заболявания включително и развитието на парадонтоза. При двукратна употреба на ден опаковката е достатъчна за 1 човек за 1 година. Употреба: Силно концентрираната формула и активното действие на пастата налагат употребата й в изключително минимални количества. По грахово зърно на измиване, а за децата над 6 години по половин грахово зърно. Опаковка: 200 гр./150 мл
http://ekomag.com/components/com_vir...acc12aaf92.jpg
Спри кафето и цигарите![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първоначално написано от FeelMe
А в София има ли я по аптеките???
Ne pu6a i kafe ne piq mnПървоначално написано от SiegHeil
Аз имах желание да си ги избеля за бала. Зъболекарката ми каза, че няма нищо против да ми вземе парите, но при тези процедури има риск да ми замине емайлът и никога да не се възстанови. Тя ми препоръча сода на две седмици, пак с предупреждението за емайла. Накрая реших, че не си заслужава. А колкото до разните избелващи пасти - те или съдържат нещо, подобно на сода, или нямат ефект.
Soda Bikarbonat,koqto izpozva6 ti,s cel izbelvane na zubkite,6te ti e*e emaila do duno!
4uvala sum za drug metod-limon.
i sus limona e su6toto,za6toto limonoviq sok e kiselina.toi su6to razru6ava emaila.Първоначално написано от pepita87
Izvinqvam se,moje bi az ne sum se izrazila pravilno!Първоначално написано от FeelMe
Izpolzva se bqlata 4ast ot korata na limona.Ne pretendiram,4e metoda e efikasen i deistva,prosto sum 4uvala,4e go praktikuvat i sa dovolni!
axa...и аз не те бях разбрала.извинявам се.Първоначално написано от pepita87
а аз лично не съм чувала за този метод и не мога да кажа нищо по въпроса...
ami to ot 1 put sus soda nqma da stane ,ama az ti preporu4vam da ne prekalqva6 za6toto se iztunqva emaila na zuba
тфа е пастата браттт бели зъбкиии \Първоначално написано от Vincitore
/ \
/
по аптеките едва ли дистррибутори на Amway търси
I Love
Vania
Kabakova