.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Колко ще отслабна?

Колко ще отслабна за един месец, ако ям само 1 път на ден, примерно някакъв измислен от мене сандвич с мляко, а през останалата част от деня го карам само на кафета и вода?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Я по-добре ги скрий някъде тези измислени сандвичи
    По-добре яж 5 пъти в деня, ако трябва по 3 хапки.

Резултати:
    обезводняване, прилошаване, гадене...

И после като спреш с измислените сандвичи и отново се тъпчеш /защото в сравнение с това всичко в повече ще бъде тъпчене/ ще си качиш свалените килограми
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

не знам колко ще отслабнеш, но със сигурност ще припаднеш..няколко пъти. Влез в Диети- дневник, на тази страница е.

луди хора ..

Работата е там, че наистина искам да отслабна. За моята височина - 161см - за мене идеалното тегло е 40кг. Това е, така да се каже, мечтата ми. ))) Дали ще мога да достигна тези килограми, ако не за 1 месец, то за 2-3?

Ще успееш, но не това е начина
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Колко килограма си? Каква ти е физическата активност? Години?

Това "40 килограма" е толкова относително. На някои може да им стоят добре, но други ще изглеждат като ходещи скелети. По-добре насочи усилията си към сваляне на сантиметри от проблемните области чрез балансирано хранене и упражнения. Така хем няма да си прецакаш здравето, хем резултатите ще са трайни, пък и ще се сдобиеш с хубаво стегнато тяло.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    С гладуване за едните 40 кила само ще си навредиш.
    По-добре спазвай някаква здравословна диета и спортувай, от колкото да гладуваш.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    и кой ти каза,че трябва да си 40?Успех с начинанието на бъдеща анорексичка

Защо просто не спреш мазното и сладкото и не го караш на много спорт?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Колкото по-рядко ядеш,толкова по-трудно ще сваляш.Да не говорим,че може да си докараш язва,преплитане на тънките черва и к'во ли още не
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Я по-добре ги скрий някъде тези измислени сандвичи
    По-добре яж 5 пъти в деня, ако трябва по 3 хапки.

Резултати:
    обезводняване, прилошаване, гадене...

И после като спреш с измислените сандвичи и отново се тъпчеш /защото в сравнение с това всичко в повече ще бъде тъпчене/ ще си качиш свалените килограми
    Съгласна съм .. Мамам искаше да свали 4 кг .. Не ядеше хляб и сладко и след 3 месеца като ги свали спря с диетата и освен че си качи тея 4 кг пак ами и още 5 Затова аз ти преповъчвам да ходиш да бягаш някъде /както правя аз / или да скачаш на въже примерно .. !
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Повече от фен Аватара на Greshka
    След като толкова искаш да свалиш по-добре се порови и намери някоя диета с хранителен режим.Ще си докараш проблеми ако ядеш само един път на ден. Не знам на мен ли така ми се струва, но сякаш за 161см височина 40 кг. са си малко !

Цитирай Първоначално написано от britzy

Защо пък да е анорексичка? Не искам да влизам в спор, но имам една от моя клас - 1,60 и е 36 килограма. И определено не и се броят кокалите..
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Абсурдно е твърдението, че нормалното тегло на 160 е 40 кг. Имам много приятелки и познати , които са на тази височина и ако те бяха 40 кг., просто не мога да си представя гледката. Добре, всеки иска да има хубаво и финно тяло, но в границата на нормалното. Прекалената слабота е грозна гледка.. не прекалявайте.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от britzy

Защо пък да е анорексичка? Не искам да влизам в спор, но имам една от моя клас - 1,60 и е 36 килограма. И определено не и се броят кокалите..
    Е сорри ,но не можеш да ме разубедиш ,че 40 кг на 161 са си добре.Че и 36-сорри ама ако мислиш,че това е нормално те съветвам да се консултираш с някого-нищо лично
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на TheBeliever
    От голямо значение са и годините. Сестрата на гаджето ми е висока около 160см, тежи не повече от 37-38кг, НО е на 11 години, т.е няма нито развит ханш, нито бюст.

В повечето случаи момичетата с тези килограми и височина също са така - стопява им се бюста и дупето им става плоско. Затова преди да се хвърлите да топите килограми в несвяст помислете какво всъщност искате да постигнете - цифра на кантара или хубаво тяло.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Много са ми интересни хората,за които 170/50 е нормално,а 160/40 не е ... Не казвам,че писалите в темата са от тях,но съм попадала на много подобни мнения в темата за ръст и тегло ...

Град
    София
    Най-добре просто спортувай.Гладуването не води до нищо добро-може да ти доведе някоя язва.В най-добрия случай ще ги свалиш килата и после като спреш диетата ще ги качиш двойно-казвам го от опит с познати,които отслабваха.Да не говорм колко захар има в кафето и,че от него няма да отслабнеш.Сега времето ще се стопля-нищо не ти пречи да отделяш по 30 минути за крос.По-добре 30 минути крос,отколкото 6 часа глад...

Виж аз от утре почвам точкова диета и пише че се отслабва с 5-6 кг. за 8 дена

Супер фен Аватара на mayaaa
    Единствения резултат от ядене рядко по сравнително малко количество ще е да напълнееш дори . Ако искаш да отслабнеш бързо яж често по малко. Така ще се топиш .

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Това да не би да си го изчислявала по метода: височината в см, минус 120.. .. Имах съученичка, която втори клас беше 120 см, 19кг.. И по този метод излиза, че трябва да е... 0кг?! Така де, доста момичета смятат по този начин, не знам ти как си смятала, но.. За ограниченията, по-добре да ядеш 5-6 пъти на ден, но здравословно, отколкото веднъж сандвич, бъкан с майонеза, и разните му други боклуци. А и с тези кафета на гладен стомах, ще си раздразниш стомаха здравата, от личен опит =]

Е боже така ли не се научихте, че с гладуване, килограми не се свалят. После ще съжалявате..
    Много се ядосвам вече като прочета или чуя някъде, че някой гладувал, за да отслабне. Ама моля ви се, не се излагайте..

Град
    София

Re: Колко ще отслабна?

Цитирай Първоначално написано от distance
    Колко ще отслабна за един месец, ако ям само 1 път на ден, примерно някакъв измислен от мене сандвич с мляко, а през останалата част от деня го карам само на кафета и вода?
    Не съм се занимавал да чета на другите мненията, но това е вредно Това който ти го говори с гладуването, най-много да си навредиш на организма и на себе си като цяло. Пробвай да спреш солта, сладкото, газираното, пърженото... Пии повече вода, 3-5 литра на ден, не яж след 6-7 вечер и ще видиш разликата Иначе си зависи от организма също колко ще свалиш.. Отделно да вмъкна, че си трябва движение
    Невъзможно е само силна дума, използвана от слаби хора, намиращо за по-лесно да живеят в света, който им е отреден, вместо да открият силата в себе си да го променят. Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Невъзможно е осъществимо. Невъзможно не временно. Невъзможно е нищо.

anonymous708973
    Guest
    Виж сега, ще пробвам да ти го обясня.

Когато ядеш по-рядко, тялото ти се отучва да разгражда храната, защото не знае кога пак ще получи следващата си доза и се запасява. Метаболизмът ти се забавя, натрупваш храната.

Яж често и по-малко. Тялото ти знае, че скоро ще получи храна и няма нужда да складира - метаболизмът ти е бърз.

Град
    3-5 литра вода на ден?!Това е страшно вредно за бъбреците,за стомаха ... А може и за още нещо Нормалното количество вода е 1,5-3л. на ден като НЕ ТРЯБВА да се пие вода насила за да се "догони" някакво количество

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    3-5 литра вода на ден?!Това е страшно вредно за бъбреците,за стомаха ... А може и за още нещо Нормалното количество вода е 1,5-3л. на ден като НЕ ТРЯБВА да се пие вода насила за да се "догони" някакво количество
    Хаха ще ме извиняваш, но не си права Къде го прочете това, че е вредно? На организма му трябват минимум 3 литра вода за да се пречисти от токсините.
    Невъзможно е само силна дума, използвана от слаби хора, намиращо за по-лесно да живеят в света, който им е отреден, вместо да открият силата в себе си да го променят. Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Невъзможно е осъществимо. Невъзможно не временно. Невъзможно е нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си