- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кое е "прекалено слабо" според вас?
Поради сегашните стереотипи за красота навсякъде ни дебнат снимки на перфектно изваяни тела, по модния подиум се разхождат самоходни солети, а по телевизита непрестанно върват реклами за таблетки, спомагащи намаляване на теглото. Това ме наведе на мисълта, кога е време да спрем слабеенето си? Кога от слабо, тялото се превръща в кльощаво? Предлагам на който му е интересна темата да сложи някакви снимки, примерно, какво разбира под "грозно слабо" и какво е за него "перфектно"![]()
Много ясно, че представите ни за красиво, слаба , дебело и т.н. са различни.
Лично за мен едно момиче е прекалено слабо, тогава, когато си създаде здравословни проблеми, именно от прекалената слабост.
Разбира се, че и преди да се стигне до този етап и възможно да изглежда зле, кльощаво и дори отблъскващо.
Лично на мен не ми е особено приятно, когато лятото видя прекалено слабо момиче с потник, например, с който идеално му се описват прекалено слабите ръце, изпъкналите рамене.. отбъскващо е.
Прекалено слаба !!!
Красиво тяло !!
![]()
според мен ако си висока 170 и тежиш 50 кила си супер и съответно 160-40 кг това е идел за страхотно тяло без забележки, много харесвам кльощави тела, а ти авторке как поддържаш 40 кг какво и по колко ядеш, от постовете ти знам, че си слабичка, ако може да ни разкриеш тайната?
Честно казано, това което аз правя не е никак здравословно. Ям до 10 часа и не повече от 700 ккал и това за целия ден... след това изкарвам да кафета и дъвки. Отделно спортувам (тае-бо или правя 1 час пътечка)
Усещам че и моите разбирания за красиво вече не са съвсем в ред...
ххооо 10 часа не се мъчи такаПървоначално написано от Little_Lady93
![]()
![]()
хапвай до след обед до 15/16 часа, а тия 700 ккал да не би да са закуски, пици, мазни дюнери
или хапваш по-здравословно
Ооо никакво тестяно, никакви дюнери - тези неща от години не присъстват в менюто ми. Ям зеленчуци, плодове, извара, понякога бяло месо, но не си падам много, някое друго яйце, кисело мляко.. общо взето гледамда са здравословни неща. 1 път в седмицата обаче карам на 1 чист шоколад, понеже това ми е най-най-любимото нещо и не мога да се откажа![]()
пробвала ли си да хапваш за закуска нещо леко плод примерно, за обяд салатка с месо или без, вечеря пак нещо леко, мисля, че така няма да напълнееш, не се ограничавай така това е адд направо![]()
![]()
Ами кофти е наистина, ама някак си свикнах и дори не мисля за това. Дори май ми е по-лесно. Хапвам сутринта и не се занимавам повече да се чудя "ама какво ще ям после". Иначе ако някой ден ми дойде вповече физическото натоварване хапвам някой друг йогурт примерно
хубаво е щом не се натоварваш психически да го мислиш и все пак някой ден като забременееш и родиш ще имаш доста кг( аз все се замислям за това, че не е хубаво от сега да гладуваме, че нататък става страшно)![]()
Нали се сещаш, че поне половината от постнатите снимки са преправяни на фотошоп за да станат толкова имършавели. Освен това тук е очевидно някак си...
На мен ми е интересно примерно това:
http://prikachi.com/images/455/3104455W.jpg
нормално ли ви се вижда или е грозно... аз за себе си не мога да преценя честно казано дали ми се вижда измършавяло
пп: умишлено съм изрязала главата на момичето, предполагам няма да е доволна да и се вее снимката из сайтовете
аз нямам по-слаби крака , но пък талията ми е по-тънка, а тя даже палкаски има като гледамПървоначално написано от Little_Lady93
къде видя паласки... това отдясно ли? Аз мисля че това е кокала, ама не знам
Какви паласки за бога ?!аз нямам по-слаби крака , но пък талията ми е по-тънка, а тя даже палкаски има като гледамМомичето е слабо,даже прекалено слабо,поне за мен .. Може би с 2 кг отгоре ще е доста по-добре..
![]()
За мен ето това са хубави тела :
Ето и едно грозно слабо тяло:
![]()
За мен това е едно перфектно тяло:
Колкото и едно момиче да иска да е слабо не трябва да се прекалява, защото в стремежа си да се преборят с килограмите става нещо такова:
![]()
Little_Lady93 според мен това момиче, което си пуснала е прекалено слабо, да. Измършавяло е , но лесно би могло да поправи тази грешка, като качи до 4кг. , да кажем.![]()
Не знам защо, но имам опасения, че това си ти !![]()
Момичета на снимката е тип-топ.Може да качи 1-2 кг още.Иначе диетите не струват.Всичко е спорт,защото с него винаги си във форма и намаляваш шанса да си в някоя от крайностите-прекалено дебел или слаб...
Аз много харесвам тялото на Ева Лонгория.(не намерих по-хубава снимка,на която да й се вижда добре тялото)
Що се отнася до грозно слабото ... Анорексично слабите момичета са ясни.Също така не харесвам момичета,чиито кости,ребра,гръбнак са изпъкнали![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Това за мен е красиво тяло:
Това е твърде слабо тяло:
Това е хранително разтройство:
Някой каза, че тези на снимките са редактирани с Фотошоп.
НЕ Е ВЯРНО, това просто са хора, които НЕ ЯДАТ и стигат до такива резултати.
ПП Анорексията е психично заболяване, което има физически последици. Не може да се каже за човек, че е анорексик, ако той просто е много слаб, но не е обсебен от теглото си.
Подкрепям. Не намирам нищо привлекателно в стърчащи кокали и броящи се ребра. Или в крака, които стоят като забити клечки. Според мен когато гръдният ти кош прозира релефно през кожата ти и бедрата ти са с дебелината на колената значи си преминала границите.Първоначално написано от 3oPuTy
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За мене това е перфектното тяло.
Изобщо не харесвам някакви кокалести тела, не намирам нищо женствено в тях и са ми изключително грозни. Особено пък някакви с крака като клечки- грозна гледка.
Мерси за отогворитеНаистина май ще се окаже,че моите представи са вече поизкривени
защото това:http://<br /> <br /> на мен ми се ...ай май:)