- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към момчетата
За вас пречка ли е, ако момичето има стрии?
/И момичетата могат да се включат/
Да е пречка за какво?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами не знам.
Днес докато си вървях в двора на училището, минах покрай няколко мои съученика, които си говореха за момичетата и техните тела. И едно от тях каза, че ако гаджето му има стрии, би го отрязало на момента. И това ме озадачи и реших да попитам.
Например в секса биха ли ви пречили?
Бихте ли се срамували от това?
И така.![]()
Кой клас са тея момчета? Те сигурно даже не са виждали стрии, а тръгнали да се правят на интересни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
О, Господиточно такива не ги слушай, дечковци. Те още живеят във фантазиите си, не познават истинския свят.
Сигурно, но просто искам да знам, дали при останалите момчета (няма значение на колко години са) е така.
Ами не е много приятно ако са много. Но не е проблем!
Абсолютно никъде не съм споменала, че това, за което пиша е свързано с мен.
Много често посещавам специално този раздел(макар, че почти не пиша) и съм забелязала, че доста момичета се опитват да се преборят със стриите.
А днес, след като чух този коментар онемях, как може да гледат САМО и единствено тялото на едно момиче, а не характер, чар, поведение, етикет.![]()
Надявам се да чуя още мнения на момчета в темата.![]()
Хаха много разбират те.. Все едно да харесват някое момиче много-с красиво лице, хубаво тяло(и слабите момичета имат стрии), страхотен характер и да го зарежат САМО защото има стрии... Трабва да си много зле, за да го направиш!
Ако се замислиена има стрии .. предимно по гърдите, защото по време на цикъла те се увеличават.. и тнт.
Тия точно които си слушала са били дечковци. Сигурно са виждали голо момиче само на списания и е интернет.. от онези с пефектните тела.
Лично и аз имам стрии, защото отслабнах драстично.. и имам на дупето малко, не си личи много, но все пак имамНа досегашния ми приятел това дори не му е правило впечатление.... А на този с които съм в момента, ако ме заебе заради подобно нещо, мога само да си представя що за недораслъл глупак е.