.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Aсиметрия :x

Здравейте , имам следния проблем асиметрия м/у лявата и дясната част на тялото , мускълите на левият бицепс , трицепс , плочки и гардата са по силно изразени от дясната страна , има голяам асиметрия която започнах да забелязвам на скоро , а от 3-4 месеца се занимавам с STREET-FITNES и общо взето има резултат , но тази асиметрия никак не ми харесва , ще сам благодарен ако си дадете компетентните мнения как мускулите да ми станат по симетрични ,с я какви упражнения точно , не ходя на ФИТНЕС .. Благодаря предварително : ) :P

Мега фен
    Няма смисъл да се ядосваш! Никой не е идеален и не може (или поне трудно) да го оправиш..Дори и професионални билдъри имат асиметрия,и аз имам асиметрия,при всеки е така..

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Няма смисъл да се ядосваш! Никой не е идеален и не може (или поне трудно) да го оправиш..Дори и професионални билдъри имат асиметрия,и аз имам асиметрия,при всеки е така..
    ..
    Е , брат знам 4е по4ти всеки има , но при мене по4на да се забелязва изведнъж , и мисля 4e с определени упражнения асмиметрията може да стане по малко забележима ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от traininghard93
    ..
    Е , брат знам 4е по4ти всеки има , но при мене по4на да се забелязва изведнъж , и мисля 4e с определени упражнения асмиметрията може да стане по малко забележима ..
    Да бе , има такива викат , тренирай само едната страна и другата ще я почнеш,когато докараш симетрия..Аз мисля,че това са глупости..Правиш симетрия да речем (АКО Я НАПРАВИШ..) за 2-3 месеца и после след 2-3 пак ще имаш асиметрия..

Нека да прочетем и друго мнение..

Супер фен Аватара на fatrat
    асиметрия +/- 1-2-3 см не се забелязва толкова лесно.

Да бе , има такива викат , тренирай само едната страна и другата ще я почнеш,когато докараш симетрия..Аз мисля,че това са глупости..Правиш симетрия да речем (АКО Я НАПРАВИШ..) за 2-3 месеца и после след 2-3 пак ще имаш асиметрия..

Нека да прочетем и друго мнение..[/quote]... И аз мисля така , но предполагам 4е все пак си има някакав на4ин мускулите да станат малко по симетри4ни ..

Супер фен Аватара на fatrat
    има един и той е почти 100% несигурен- Синтол

Сега без майтап-пробвай да тренирашсамо 1-та част(макар ,че това е супер недоказано твърдение)

Мега фен
    За не се чуди момчето ето резултатите от Синтол!

Това са резултатите от Фотошоп.

Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Сега без майтап-пробвай да тренирашсамо 1-та част(макар ,че това е супер недоказано твърдение)
    , и аз мн не вярвам 4е 6те постигна кои знае какви резултати ,но мисля да по4на да тренирам дясната 4аст пове4е от лявата .. Други савети ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0

Това са резултатите от Фотошоп.
    Кажи,че и това са резултати от фотошоп

Повече от фен
    това вече са последици от злоупотреба със синтол,но първото си е обработена снимка...
    асиметрията е нещо нормално,ако е голяма-значи нещо не е наред,според мен просто си вкарваш филми ...я качи една снимка да видим за какво иде реч
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    с тоя стритфитнес праиш нещо на криво в буквалния смисъл ... аз имам асиметрия на перките понеже от начало съм се набирал повече ня дясната страна ...
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен Аватара на Chacho
    Понякога асиметрията е въпрос на стойка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на radeberger
    Просто не си изпълнявал упражненията съвсем правилно и по-голямата тежест е падала на дясната част на тялото ти.

Все пак не вярвам да се забелязва чак толкова. И аз имам няколко мм разлика в обиколката на дясната и лявата ръка.

Повече от фен
    момчета ,стига глупости- разлика от няколко мм си е симетрия..разлика от 2-3 см между лява и дясна ръка е нормална ,и почти не се забелязва,..
    разлика в "перките" и витлата,даже и в хеликоптерите ( казва се гръб,не перки) не би трябвало да се забелязва дори и при повече см,по скоро не можеш да съкратиш,да надуеш лявата "перка" ..
    няма как да се набираш надясно повече отколкото наляво...
    разлика в гърдите винаги има,както и разлика в топките ви..
    но това не е болка за умиране

Град
    село Горно надолнище
    може да се набираш накриво, също както може да буташ щанга от лег накриво (с едната ръка повече) същото понякога се наблюдава и в клековете
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен
    определено ,реално е възможно ..но това че щангата е накриво не значи нищо-гърдата която изостава с траекторията си извършва цялата работа ,и мускулът се товари по същия начин като на другата..
    по същия начин и с гърба,това че с едната страна дърпаш по бързо ,не значи че я товариш повече..
    значение за растежа има натоварването и последващо хранене..а право или криво -ти товариш еднакво..освен ако дърпаш само с едната страна,или буташ само с едната гърда..

Град
    село Горно надолнище
    бате Навар ... не ме разбираш за кое криво ти говоря, Виждал ли си как понякога новобранците "извъртат" щангата,
    примерно ... на бенч пресата едната им ръка е плътна до тялото, а другата си е настрани и тогава щангата става някак диагонално .. то през клавиятура се обяснява трудно ... и това го виждам много често, някои така гребат, други кат видят малко зор, почват само с единия крак да се изправят при клековете ...
    Кривото вдигане е криво за обяснение
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    http://www.bb-team.org/articles/3967...#axzz1IINnsmc4 - статията е много добра..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    бате Навар ... не ме разбираш за кое криво ти говоря, Виждал ли си как понякога новобранците "извъртат" щангата,
    примерно ... на бенч пресата едната им ръка е плътна до тялото, а другата си е настрани и тогава щангата става някак диагонално .. то през клавиятура се обяснява трудно ... и това го виждам много често, някои така гребат, други кат видят малко зор, почват само с единия крак да се изправят при клековете ...
    Кривото вдигане е криво за обяснение
    тва е ясно,ама тряя си много тъп за да вдигаш така,докато станеш асиметричен..пък и огледалата във фитнеса са затова,а и приятелите...
    грешната техника на изпълнение на упражнението ,си е за сметка на този,който го прави грешно..затова не съм привърженик начинаещ да прави нещата сам -гледайки клипове и четейки форуми..без значение дали говорим за лостове,железа,бокс,бойни изкуства..
    ролята на треньора е да насочи трениращия,да коригира грешките му..а тук напоследък все по често срещаме теми -мога ли сам,ама без да ходя в зала..скоро очаквам тема мога ли да чукам ,ама без жена..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си