- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз и Той.. какво мислите ;д
Здравейте..Знам,че не сте гадатели,но Ви моля да изразите мнение по моя случайТака..Аз съм на 14 и харесвам момче,което е на 16 от моето училище е
Много го харесвам пишем си понякога,той ми писа веднъж
![]()
А веднъж не ми беше отговорил,защото го нямало на компа и после ми се извини и ми каза,че се надява да му простя
Според мен му пука за мен поне малко,но се надявам да не се заблуждавам..Лошото е,че са ми казвали,че харесвал леки момичета,но не прилича на такъв а и е отличник,не знам.Веднъж беше ударил по дупето една ку*ва....
Винаги като ме види ме заглежда,дори веднъж ме бепе погалил за косатам,закача се с мен...Въпроса ми е според вас дали има интерес към мен поне малко,дали си струва да продължа да си давам надежди
![]()
![]()
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
Аха , ми чи питай го , моем ти предложим един интересен начин. Играйте си на Признай истината или процент , ддз кво беше тва , задавате си въпроси и тк.. Та като дойди твоя ред , го питай , дали би станал гадже с момиче кат мен. `ко ти ка`е "да" , мое да храниш надежди `ко ти кае "не" , режи вените![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
оо мн добра идея мерсии![]()
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
Може , но ако е по-срамежлив , може и да не ти признае пред всички , с които играете ;]] , но нищо не ти пречи да опиташ =]]
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Чи те да нема да играят пред хора бре , тва говорим само м/у тях , даже мое по скипетоПървоначално написано от theonlyone123
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
ей жаргонПървоначално написано от RageAgainstTheMachine
или там както се нарича
хЪх...