.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Срамен проблем Помощ

Вече от 2 седмици ходя на фитнес редовно и днес ми се случи като бях в мъжката саблекалня да видя две момчета на около 17-20 години голи и ми стана пишката. Много се притесних но понеже бях с широки гащи не мисля че забелязаха. Проблема ми е - това не означава че съм гей нали ?

ако ти харесват момчета начи си ако не начи не неможем да ти четем мислите на много хора им се е случвало но това не означава че са гейове :Д

Eми нали знаеш вица :
    Какво е момче или момиче
    -А то като порасне само ще си избере...

Ем не смятам че има защо да се притесняваш 1-то което е защото ти така или иначе не ги познаваш (надявам се) за да ти стане неудобно.Иначе ако си харесваш момичета значи нямаш проблем пък и може и да си би-турбо

Град
    Варна
    Пробвай и с 2те и ще разбереш
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

Защо ти стана пишката?! За какво си мислеше?!
    В отговорите на тия въпроси се крие ключът!
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Тоя Марио95 на всяка манджа меродия.... тва на 16 толкова ги разбира нещата, че чак срам ме хваща... ма то сакън, с име като Марио сигурно е циганче... бедна ми е фантазията просто колко ги разбират.

Между другото пич.. щом ти става пишката.. something is seriously wrong... ама не се предавай.. разкажи го на близки и приятели... сигурен съм,че ще те подкрепят!

Еее баце стига пък и ти аз не се казвам Марио това е съкратено на името ми Не бе 110 % аз съм българче съм.Защо трябва да съм цигананин?! Т.е аз не разбах нещо хубаво ли казваш или по някакъв странен начин се опитваш да ме обидиш Иначе мерси ако ме хвалиш

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Цитирай Първоначално написано от Mario95
    Еее баце стига пък и ти аз не се казвам Марио това е съкратено на името ми Не бе 110 % аз съм българче съм.Защо трябва да съм цигананин?! Т.е аз не разбах нещо хубаво ли казваш или по някакъв странен начин се опитваш да ме обидиш Иначе мерси ако ме хвалиш
    Така те хвали баце,че направо ти сере в устенцата

Може би не си гей... Но от случилото се излиза, че пишката ти си има собствено мнение. И рано или късно ще трябва да се съобразиш с него. Не се плаши на левият бряг сигурно е много хубаво... все пак, който е отишъл не се е върнал. Моят съвет е да бъдеш авантюрист

Eм право на Вас... Незнам какво да кажа ама какво и да се занимавам да се нервя излищно.Айде по живо по здраво и бащи на 12 години защото в днешно време е модерно и е странно на 18 да си девствен...Аз не виждам файда да пиша в този форум честно само да ме хранят

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Eм право на Вас... Незнам какво да кажа ама какво и да се занимавам да се нервя излищно.Айде по живо по здраво и бащи на 12 години защото в днешно време е модерно и е странно на 18 да си девствен...Аз не виждам файда да пиша в този форум честно само да ме хранят
    Пиши си брат,кво ти пука!Имаш мнение,изразявай го!

nixan95 не знам дали той е гей... ама ти с тая профилна снимка определено си!
    Извинявам се, то тва момиче било..

Hallow всеки си има правото да избира и не говоря че човека е гей (може и да е не знам) и не говоря че ти си едно лапе дето очевидно ще дразни околните а говоря че щом му харесва Justin Bobur няма нищо лошо в това и ти нямаш право да го съдиш.

Hallow всеки си има правото да избира и не говоря че човека е гей (може и да е незнам) и не говоря че ти си едно лапе дето очевидно ще дразни околните а говоря че щом му харесва Justin Bobur няма нищо лошо в това и ти нямаш право да го съдиш.
    Ти, 16 годишният, пиши грамотно пък тогава ми чети морал.

Koга каза че ти дадоха лиценза за г-н перфектен и учител по български език?! Аз повече с теб няма да се занимавам да пиша!

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Koга каза че ти дадоха лиценза за г-н перфектен и учител по български език?! Аз повече с теб няма да се занимавам да пиша!
    Ти май си в тоя форум,за да се заяждаш!

Чакай, чакай... с мен ли няма да се занимаваш или няма да се занимаваш да пишеш, че както го каза не стана много ясно.
    Между другото ще те светна за един лаф, с който бързо се научава как се пише "не знам":
    Не знам, не мога и не искам се пише разделно за разлика от неграмотен

Eми щом за една техническа грешка ме наричаш неграмотен много ти здраве.Ако не си забелязал после си я поправих.Поястнявам нито ще пиша в този форум, нито ще остана в тази държава в която очевидно останаха само идиоти. И да няма нужда да пишите че аз съм идиот, защото мога и сам да се сетя че ще го напишеш

П.П Аз ли момче stigmata ?! ....тцтцтцтц

То е по-добре да напуснеш България.. близко е до акъла... т'ва ако не сте забелязали поколенията деградират все повече и повече... днес като се смях на една тема забелязах, че никой не се усеща за нещо много съществено, обаче всички дават компетентни мнения.. както и ти.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    И като заминеш какво бе Марио,мислиш си,че там ще те приемат като цар ли?

Eми добре обоснови се коя е темата.Аз се опитвам да се държа добронамерено, защото вчера не знам дали си преглеждал хранех на ред идиоти.Не съм на ясно с твоето мнение за емиграцията ,но аз подкрепям ,защото виждам как всичко пропада и съм навит ако трябва от USA да си дойда да си завоювам държавата.Тук има големи подигравки вече.Простест за горивата а в крайна сметка политиците си добавят по 500 лв отгоре за бензин и проблема е решен.Трябва интелигентните хора тук да се поддържаме не да се караме за простотии.Не съм казал че аз съм най-интелигентния нито че някой е по-ниш от мен ,но мисълта ми е че няма никакъв смисъл да се псуваме дори и не буквално по този начин.

П.П stigmata не съм чувал някой да се оплаква че е заминал.Да година ще се бачка много яко ама нещата в крайна сметка ще си дойдат на мястото.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Ти не си чул,ама има много,мнооого,мнооооооого хора,които не искат да чуват за чужбина.Заради поведението и начина на държане спрямо българите!

Ем аз пък съм чувал че доста доста доста ама доста българи се държат като галоши с други българи.Така че няма да коментираме това.Разбира се че ако си Бай Ганьо ще се държат гадно с тебе

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Приключваме,няма смисъл просто!Мир?

Мир разбира се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си