.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Голям фен Аватара на DesSsi

Каланетика

Какво мислите ?

Практикувалили сте я ?

Колко кг свалихте?

Оформи ли ви се добре тялото?
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на vagarious
    Мисля, че имаше такава тема ..

Та.. аз съм чувала мноого добри отзиви за каланетиката.
    Естествено, иска се постоянство.
    Аз я правих точно 3 дни.Имах наистина огромна мускулна треска още първата вечер.Просто натоварването беше огромно.
    Не знам защо спрях.
    Но, разгледай и в другите форуми - много оптимистични мнения има.
    Big or small, lies are lies!

И аз съм я пробвала,но не бях постоянна.Майка ми от много време практикува каланетика и й се отразява доста добре.Даже ми беше казвала,че след като ме е родила всеки ден е правила упражнения и до 3 месеца оформила тялото си Наистина е страхотен начин да стегнеш фигурата си^^
    Study nature,
    love nature,
    stay close to nature.
    It will never fail you.

Frank Lloyd Wright

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    То е достатъчно да отидеш 3-4 пъти, да научиш упражненията и да си ги правиш у вас Аз ходих около две седмици заради една приятелка... Но не съм по тия аеробики и такива видове спортове. Но да, много помагало и още като си правя упражнения вкъщи ползвам това, което показват там.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

а някой знае ли къде има такива курсове....групи или както се водят ???

anonymous708973
    Guest
    Ако си от Пловдив, зад кино "Фламинго" има един център. Едно от нещата там е каланетика.

Според мен , трябва да има ефект всяко нещо което се прави продължително дава резултат някой случайно да знае сайт откъдето да може да се свалят филмчета или някой форум , бях виждала само в розали , ама тогава не се интересувах , благодаря предварително
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от soni4kuu
    а някой знае ли къде има такива курсове....групи или както се водят ???
    Ако си от сф при стадион Левски провери.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

..

а някой знае ли къде в русе се провеждат??????

всеки ден ли трябва да се правят тренировките
    • God is a D J •

Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    Според мен , трябва да има ефект всяко нещо което се прави продължително дава резултат някой случайно да знае сайт откъдето да може да се свалят филмчета или някой форум , бях виждала само в розали , ама тогава не се интересувах , благодаря предварително
    http://zamunda.net/details.php?id=68512&hit=1 ама е на руски
    • God is a D J •

на мен лично доста добре ми се отразява, но напоследък или нямам време или ме мързи да гледам
    1)лятото от края на юни до началото на септември я практикувах, не знам колко точно бях свалила но се забелязваше
    2)началото на януари 2 седмици се занимавах (почти всеки ден играех по 1 час, когато не ми стигаше времето по 30-40 мин), бях поограничила малко яденето и свалих 3.5 кг, после пак разредих от липсата на време и от средата на февруари съм -5-6 кг (в замисимост дали съм яла повече през деня или съм се наляла хубаво със вода )

Аз преди 2 седмици някъде всеки ден практикувам каланетика, но у нас, а упражненията си ги взимам от интернет. Правя упражнения само за стягане на корем и 10 минути като ги правя и съм леш. Но най-хубавото е, че не ме боли цялото тяло, само усещам голямо напрежение в корема, а точно това искам и смятам, че скоро резултатите ще са на лице. Но мисля скоро да започна истински курсове по каланетика и сега като прочетох коментара на PinkPan7her и разбрах къде има, наистина скоро може да започна.

П.П. - Как се казва центъра в Пловдив, защото ми трябва допълнителна информация кога, какво.

а някой знаели къде има такива курсове във Варна?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си