- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ексфолиант
Препоръчайте ми хубав ексфолиант за тяло.
Взех си за лице и съм доволна от него, но не видях да има от същата серия за тяло.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E8%F0%E0%ED%E5
аз не получих много отговори, но може да ти е от помощ
never never let you go you are the one i'm surching for....
в момента със някакъв от Швеция или не знам от къде ми го подариха, но съм страшно недоволна. Изобщо не го усещам
. До скоро ползвах един скраб за стъпала на орифлейм и много ми допадаше, май пак ще го вземе
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
http://plamboy.com/images/Beauty%20F...er&avocado.jpg Този ми е за лице.Иначе не искам от Орифлейм или Ейвън, че няма откъде да си ги поръчам.![]()
Аз пък се ексфолирам със захар :P Натурално и евтино! Дори кожата след това не ми е суха, както от повечето![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Около 3 и нещо беше, нямаше 4лв.ОТ ДМ е.
аз пък със захар понякога си ексфолирам лицето, а иначе още нещо евтино: утайка от кафе и зехтин/някакво масло
, също е хубаво и натурално
!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Пробвала съм го това с кафето, но след всяко къпане банята изглежда ужасно.Просто навсякъде пръска, трябва да се чисти всеки ден.А и искам да мирише готино
Явно ще трябва сама да ходя да си харесвам, че никой не каза нещо конкретно.![]()