- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кик бокс/Бокс/Карате
Искам да попитам знаете ли къде мога да тренирам кик бокс или бокс или карате в град сливен .. Ако има някакво значение на 14 години съм и не съм се занимавала преди с нито един от трите спорта .. НАЧИНАЕЩА СЪМ .. !!![]()
Ето ти всички спортове в Сливевен
http://www.sliven.bg/index.csp?f=SportBases
В зала Асеновец има бокс.. може и кикбокс да има не съм сигурен. Имаше още 1 място ама не съм много сигурен. Ще питам 1 фр и ще ти пиша![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
http://kickboxing.bg/klubove.php
47 място
И сега ако ми предложите и ми дадете инфо за някой клуб по карате .. Тренировките да са след 17,че до тогава съм на даскало и да не са до късно .. Имаше мисля че някакъв клуб по карате,мисля че таекуондо се тренираше,тренировките бяха от 5 до 6 и 30 или 7 и 30 ако не се лъжа . .
И също искам да попитам,какво бихте ми препоръчали да тренирам - карате,бокс или кикбокс . . Момиче съм,на 14 . .![]()
За момиче няма значение сякаш, ако беше момче щях да те посъветвам да отхъвлиш каратето като възможност. Но като за момиче е добър спорт, не се набляга толкова на това да се научиш да се биеш а просто те подържа в добра форма
пп: никога не съм харесвал момичета занимаващи се с бойни спортове защото това според мен е за мъже... виж момичета трениращи танци/модерен балет/гимнастички ох малеее![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Защо пък да отхвърли каратето ?
Незнам . . Но в 5 клас ми беше мечта да тренирам карате . . Тогава нямах възможност и гледах само някви клипчева и филми свързани с карате . . Тази година брат ми ме зариби по кикбокс-а . . А за боксаа незнам от къде ми хрумна . . И да ви кажа честно,май ще се запиша на карате . . Дайте препоръки за някой клбче . .![]()
Каратето не е толкова розово колкото изглежда по филмите
Най-добре отиди на място и гледай една тренировка и сама си реши..
Глорис джим в зала асеновец-бокс и кикбокс..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Да знам,че каратето не е толкова розово колкото по филмите . . Знам че тренировките отначало ще са ми тежки,но се свиква,нали така?? Днес помислих и реших,че ще тренирам карате . . И сега си търся клуб . .![]()
Той под "не е толкова розово" имаше впредвид приложимостта му. Според мен обаче ще ти харесат тренировките. Ако започнеш нещо, драсни два реда впечатления.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
HHristov:
Пуснато на: Сря Фев 23, 2011 2:26 pm Заглавие:
Защо пък да отхвърли каратето < съгласна съм.Аз трeнирам каратe!Защо пък dа нe,но имай прedвид чe нe e лeк спорт? доколкото ? ти - амм за Сливeн нямам напрeдстава..
Тази седмица се записах . . Във Четвъртък ми беше първата тренировка . . Беше супер яко . . Започнах от нулата,защото до сега не съм тренирала и започнах от стойката,основния удар с крака и ръце . . Няколко упражнения и така . . Когато съм на тренировка не усещам как времето минава . . Благодаря на всички за съветите и помощта . .![]()
Така се почва. С времето може да станеш по-малко мотивирана, така че ще ти подаря една дума, да си я носиш и в такива моменти да си я повтаряш. "Постоянство". Всеки човек, занимаващ се с бойни изкуства, не бива да я забравя. Успех! :>
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Знам,без постояннство не само в бойните изкуства нищо не се постига . . Вярно е и сенсей ми каза,че без постоянство нищо няма да направя . . Благодаря . . !!![]()
По мои наблюдения 90% от записалите се отказват до 3тия месец. Надявам се да не си от тях, въпреки че малко ме съмнява...
При нас имаше една приказка, че след зелен колан и първи черен колан е най-трудно, защото това са двата момента, в които най-много хора се отказват.
А и в бойните изкуства те учат да преодоляваш болка, умора и страх, и същевременно някои си намират оправдания да не отидат, защото вали дъжд.
И аз тренирам каратее вече 6 -та година На доста моменти съм мислел за отказванее ноо залата си ме влече Откажеш ли се ще е много глупава постъпка Карате е ум и мисъл Тренираш го на за бой а удоволствие от коетоо имаш доста нужда В мойта зала минаха доста хора и доста се отказаха но има едни 10 човека който не пропускаме тренировка Не слушай мнението на другитее Каратето тва каратето оноваа просто тренирай ии не се отказвай : )
Кое те съмнява??? Че съм като някой лигла,която си изпълнява каприз ли??Ако е това - си напълно в грешна посока . . !!Първоначално написано от TheManTheLegend
![]()
Не е задължително условие за да напуснеш залата. В началото всеки е във еуфория, не изпуска тренировка даже и да има работа. Ще видиш след време как ще е, ще почне да ти омръзва от правене на едни и същи кати и чупене на стойки нонстоп.
всеки сам избира пътя ,по който да върви...
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..