.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Страх ме е!!

Имам един проблем и искам да ви помоля за съвет ! [-o< Правих секс с приятеля ми приди около 1 седмица и половина.. всичко беше субепер.. тай беше много внимателен. Правихме го с презервотив разбира се, обаче аз се притеснявам да не е станало нещто, защото ми закъснява. Трябваше да ми дойде около 16-17 март а дега е 21-ви.. Искам да разбера дали е нормално да ми закъснее след секс или има вероятност да съм бременна..???
    :*:*

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Предполагам,че не си много голяма и цикъла ти е нередовен,затова закъснява(дано)!И моля пиши по разбираемо,за къде бързаш,форума няма да избяга!

Амм добре.. съжалявамм за правописните грешки.. а колкото до съвета ти БЛАГОДАРЯ !!

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Пак заповядай Beiby

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма как да си бременна, ако нещата са както ги описваш. Вземи се успокой и ще ти дойде.

Нормално е цикълът ти да не е редовен защото много е малък % да ти идва когато трябва.Поразгледай форума и ще видиш че има много като теб на които и идва чак през 2 месеца и не се паникьосвай толкова много.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    На мен ми е закъснявало и от рязката смяна на времето, от притеснение също. Успокой се, щом сте се предпазили ще ти дойде. :P
    ^^^
    Бургас <3

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    мхм, ем като не си сигурна отиди до аптеката и си купи тест за бременност,но ако е така както го разказваш не би трябвало да се съмняваш : )
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Благодаря ви за съветите.. обаче на мен още не ми е дошло.. и започвам да се притеснявам още повече.. и май наистина ще трябва да прибегна до варианта "ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ" ... ;х

Спокойно, бе, момиче, не се притеснявай.... Вземи си тест, но аз не го вярвам, че си бременна просто, защото в повечето случаи гафовете се усещат на момента.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Спокойно, бе, момиче, не се притеснявай.... Вземи си тест, но аз не го вярвам, че си бременна просто, защото в повечето случаи гафовете се усещат на момента.
    Тест е най-добрата идея. Взима го, прави го, отрицателен е, успокоява се, на следващия ден й идва

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Тест е най-добрата идея. Взима го, прави го, отрицателен е, успокоява се, на следващия ден й идва
    ^^^
    Бургас <3

Здравейте отново ! Не си купих тест за бременност.. но днес за моя голяма радост МИ ДОЙДЕ..! Благодаря на всички за подкрепата и съветите..!!!

Притеснявам се!цикалът ми закаснява.Трябваше да ми дойде на 25.03.,днес е 29.03 и все още го чакам. Единствените симптоми,които имам са подутият ми корем и ужасните пъпки,които ми избиха. Правя секс сьмо с презерватив-последно преди около 2 седмици!!! Помогнете ми,дали съм бременна?? : ((

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    абе моме хрумвало ли ти е да питаш гинеколог вместо да питаш някакви тъпаци като нас които са в най-добрия случай пубери (с 1-2 изключения)

пyткaтa не е играчка, бременноста, венерическите болести и сексуалното здраве също.

като имаш супер смотана култура отностно eбaнeтo поне се консултирай със специалисти, че най-много да се прецакаш от някоя тъпотия тука.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

още ли правите такива теми

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

Цитирай Първоначално написано от WishICouldForgetYou
    още ли правите такива теми
    da

Супер фен Аватара на Shia
    Беше ли скъсан презервативът ?

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    абе моме хрумвало ли ти е да питаш гинеколог вместо да питаш някакви тъпаци като нас които са в най-добрия случай пубери (с 1-2 изключения)

пyткaтa не е играчка, бременноста, венерическите болести и сексуалното здраве също.

като имаш супер смотана култура отностно eбaнeтo поне се консултирай със специалисти, че най-много да се прецакаш от някоя тъпотия тука.
    От първата - до последната буква съм съгласен.
    Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Беше ли скъсан презервативът ?
    Emi ne toi go napulni sled tova s voda ii vsi4ko beshe to4no..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Пиши на кирилица!
    Не си бременна! Просто изчакай.

моя проблем беше същия.. не си бременна ! аз установих, че това закъснение при мен се дължи на голямото притеснение.. преди 3-4 дена напълно бях забравила за това, че може да съм бременна и ми дойде..! Моя съвет е да не се притесняваш и прочети коментарите върху темата на първата страница и виж какви са съветите...!!

Щом му няма нищо на презерватива спокойно нищо ти няма,причините за закъснението могат да бъдат много други неща.И все пак ако толкова се притесняваш купи си тест за бременност за да си спокойна

Цитирай Първоначално написано от Beibityy
    моя проблем беше същия.. не си бременна ! аз установих, че това закъснение при мен се дължи на голямото притеснение.. преди 3-4 дена напълно бях забравила за това, че може да съм бременна и ми дойде..! Моя съвет е да не се притесняваш и прочети коментарите върху темата на първата страница и виж какви са съветите...!!

може да защото наистина този месец ми се насабра доста... само нервии нервии ... ще изчакам още малко и ако не ми дойде ще си направя тест.. Благодаря!

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Е** го да го ева,от 21 до 31 и още ти не е дошло?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си