- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е!!
Имам един проблем и искам да ви помоля за съвет ! [-o< Правих секс с приятеля ми приди около 1 седмица и половина.. всичко беше субепер.. тай беше много внимателен. Правихме го с презервотив разбира се, обаче аз се притеснявам да не е станало нещто, защото ми закъснява. Трябваше да ми дойде около 16-17 март а дега е 21-ви.. Искам да разбера дали е нормално да ми закъснее след секс или има вероятност да съм бременна..???
:*:*
Предполагам,че не си много голяма и цикъла ти е нередовен,затова закъснява(дано)!И моля пиши по разбираемо,за къде бързаш,форума няма да избяга!
Амм добре.. съжалявамм за правописните грешки..а колкото до съвета ти БЛАГОДАРЯ !!
Нормално е цикълът ти да не е редовен защото много е малък % да ти идва когато трябва.Поразгледай форума и ще видиш че има много като теб на които и идва чак през 2 месеца и не се паникьосвай толкова много.
На мен ми е закъснявало и от рязката смяна на времето, от притеснение също. Успокой се, щом сте се предпазили ще ти дойде. :P
^^^
Бургас <3
мхм, ем като не си сигурна отиди до аптеката и си купи тест за бременност,но ако е така както го разказваш не би трябвало да се съмняваш : )
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Благодаря ви за съветите.. обаче на мен още не ми е дошло.. и започвам да се притеснявам още повече.. и май наистина ще трябва да прибегна до варианта "ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ" ... ;х
Спокойно, бе, момиче, не се притеснявай.... Вземи си тест, но аз не го вярвам, че си бременна просто, защото в повечето случаи гафовете се усещат на момента.![]()
Тест е най-добрата идея. Взима го, прави го, отрицателен е, успокоява се, на следващия ден й идваПървоначално написано от LambOfGod
Първоначално написано от Schneeflocke
^^^
Бургас <3
Здравейте отново ! Не си купих тест за бременност.. но днес за моя голяма радост МИ ДОЙДЕ..!Благодаря на всички за подкрепата и съветите..!!!
Притеснявам се!цикалът ми закаснява.Трябваше да ми дойде на 25.03.,днес е 29.03 и все още го чакам. Единствените симптоми,които имам са подутият ми корем и ужасните пъпки,които ми избиха. Правя секс сьмо с презерватив-последно преди около 2 седмици!!! Помогнете ми,дали съм бременна?? : ((
абе моме хрумвало ли ти е да питаш гинеколог вместо да питаш някакви тъпаци като нас които са в най-добрия случай пубери (с 1-2 изключения)
пyткaтa не е играчка, бременноста, венерическите болести и сексуалното здраве също.
като имаш супер смотана култура отностно eбaнeтo поне се консултирай със специалисти, че най-много да се прецакаш от някоя тъпотия тука.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
daПървоначално написано от WishICouldForgetYou
От първата - до последната буква съм съгласен.Първоначално написано от gandalfepi4
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Emi ne toi go napulni sled tova s voda ii vsi4ko beshe to4no..Първоначално написано от Shia
моя проблем беше същия.. не си бременна ! аз установих, че това закъснение при мен се дължи на голямото притеснение.. преди 3-4 дена напълно бях забравила за това, че може да съм бременна и ми дойде..! Моя съвет е да не се притесняваш и прочети коментарите върху темата на първата страница и виж какви са съветите...!!![]()
Щом му няма нищо на презерватива спокойно нищо ти няма,причините за закъснението могат да бъдат много други неща.И все пак ако толкова се притесняваш купи си тест за бременност за да си спокойна![]()
Първоначално написано от Beibityy
може да защото наистина този месец ми се насабра доста... само нервии нервии ... ще изчакам още малко и ако не ми дойде ще си направя тест.. Благодаря!![]()
Е** го да го ева,от 21 до 31 и още ти не е дошло?