- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СРАМ МЕ Е!!
Хора,много ме е срам от него.Преди да го видя,съм нагласила какво да кажа,какво да направя,но щом го видя,просто си губя граматиката
Просто искам някак си да преодолея срама и да му намекна,че го харесвам
![]()
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
Престани да си намислящ разни сценарии в главата, защото изключително редки са случаите, когато всичко минава по план. Зарежи клишетата и съчинените сценки, събери кураж и му кажи какво чувстваш. Разни преструвки, мотане, събиране на кураж 100 часа не помагат, от опит ти казвам. И мен ме беше срам, но се появи подходящ момент и просто го казах. Не му мисли толкова, а действай!
В такива случай бих те посъветвала просто да се отпуснеш, да не мислиш какво ще стане после, а да изживееш мига... Изясни се със себе си от какво точно се притесняваш, в такива случаи е важно да не забравяш, че дори и най - добрите се притесняват
.. Ти се срамуваш, а замисляла ли си се дали и той не е в подобно състояние .. Ако не успееш да преглътнеш срама си, постарай се да си в обкръжението му, да имаш чести контакти с него, да успееш да го поопознаеш, така ще ти е мого по - лесно да се отпуснеш и отрито да гориш с него .. Надявам се да съм била послезна .. Упхех
![]()
много Ви благодаряочаквам още съвети,но наистина ме успокоявате
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опитай се да се държиш все едно си с приятелите си,отпусни се.
Никога не си планирай разговорите, не си подготвяй репликите, защото в момента, в който той не отговори така, както ти си го планирала, става именно това - гълташ си граматиката, затова отпусни се и действай! Успех![]()
B
Покани го у вас или на ресторант или забрави за срама и кажи че го харесваш![]()
Josefine
Black Eyed Peas
2pac
Basketball
Ако много му мислиш нищо не ставаДръж се естествено
Who says, Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting <33
Алкохол.![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
:д
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
трева ?Първоначално написано от yeeee
KATO TE E Срам... РЕЖИ СИ ВЕНИТЕ>.. НЯМА КАК ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ ТФААААА... тфа е неизлечима болест...![]()
ама че прости поколения.. ;хххххх
Офф разкарай се не сме длъжни да ти четем тъпите постове като не можеш да помогнеш по добре не пиши.Първоначално написано от MilanowPz
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Просто не го мисли чак толкова, нищо страшно няма, той не хапе..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Почти всеки е минал през тази прословута срамежливост. Опитай да я превъзмогнеш. Няма нищо страшно. След време дори може да ти се струва смешно как си се притеснявала от него.![]()
все си мисля,че ще ме отблъсне ...
Риск печели, риск губи. Любовта е като хазарта, залагаш и се надяваш да спечелиш .. Но по-добре да си опитала и да не си успяла, вместо цял живот да се чудиш можело ли е да се получи нещо. Не позволявай на страха от поражение да не ти позволи да участваш в играта.![]()
Иеъх хашиша ще ти премахне срама , напрао земе се опънете на някоя пейка ..Първоначално написано от againstyou
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!