.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Град
    София

Моите разсъждения

Здравейте .. (: [предварително се извинявам ако темата не е за тук]
    Незнайно защо .. независимо от това ,че съм само на 13 , съм изживяла твърде много .. и въпреки всичко знам,че ме очаква и още ..
    Минала съм през разделите , омразата , завистта , любовта , несподелените чувства , болката ... но предполагам има и още много неща,които ще изживявам тепърва ...
    Въпреки всичко , точно от това , че изпитах твърде много болка се научих да бъда силна .. научих се да знам на кого мога да повярвам в най-трудните ми моменти .. разбрах , че да страдаш по момче/момиче няма смисъл -- > защо го правим ? защо се тровим за някой , на когото дори не му пука за нас ? какво постигаме с това ? нима като види сълзите ни , ще дойде при нас ? Не . Трябва да бъдем силни . Не трябва да показваме , че ни пука, независимо от това колко много ни боли . Ако покажем ,че ни е гадно , какво постигаме -- > съжаление ли ? и от това ли се нуждаем ? или само правим кефа на някои "гадни хора " , които се радват за нещастието ни ?
    Според мен ... най-добрия начин да постигнеш нещо ... е като направиш грешка .. защо ? защото по този начин сам ще си извървял пътя си , сам ще се поучиш от грешките си , сам ще знаеш какво е болката в живота .. това е начина , по който можем да се научим да бъдем силни .. съветите от другите с какво ни помагат ?? -- > с тяхното мнение ли - ами ако те не са прави ? нали сам трябва да извървиш пътя си ?!? .. Сам трябва да си изградиш мнение за някого .. слуховете може да са много .. а дали са вярни .. и повярвайте ми - точно когато всички са с/у някого , точно тогава той ще се нуждае от някого , който би могъл да му бъде ПРИЯТЕЛ , в този труден за него момент ..
    И защо изобщо се доверяваме на хората около нас , като повечето се влияят от мнението на другите .. ?!? ... Не се знае .. ако имаш доверие на човек дори 10-15 години , ако някой те намрази , може да наговори много хора с/у самия теб .. и какво ще спечелим от това ? само мъки и страдания , затова как сме си мислили ,че този човек ни е бил " приятел " .. в този живот може да имаш вяра само и единствено на себе си .. това е твоя живот - ти решаваш как да го изживееш ;]]

П.П - Е , определено това са си мои разсъждения . Благодаря на всички , които са си направили труда да го прочетат. И ако може да пуснете коментар вие как мислите - ще ми бъде интересно да видя вашата гледна точка .
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    И с 2 думи какъв е извода? Иначе тия неща всеки ги знае на теория.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Права си
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Малко по-голяма съм от теб, но на 13 колкото и смешно да звучи започна да ми узрява акъла, именно заради причините които ти каза.

Т.е. - любов, несподелени чувства, предателства на приятели, омразата на околните ... учим се от живота няма как.

Когато те сполетят такива неща до някъде се променя мисленето на човек и нагласите му.

Но по-добре още от сега да си наясно, отколкото всичко да получаваш и изведнъж се оказваш на 20 години без никаква идея за живота в главата.

Поздравления, че си успяла да си осъзнаеш нещата.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз също съм съгласна.. По-добре е от ранни години да осъзнаеш трудността на живота и да бъдеш силна.. Но в същия момент да вярваш в живота... че е хубав и си струва да си живееш,независимо болката,която ни причинява понякога..
    - Вярно е,че сам трябва да решаваш,живееш.. Обаче понякога просто се нуждаеш от човек,който да ти каже какво да правиш.. Да ти даде съвет или просто да му споделиш какво чувстваш... Човек не може да живее сам,нищо че повечето си мислят,че могат.. Всеки един човек се нуждае от един,който да го подкрепя в трудните му моменти..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    И с 2 думи какъв е извода? Иначе тия неща всеки ги знае на теория.

Плюс това, това са нещата, които си мислиш, че са те накарали да станеш силна. Не мисля, че си силна. Силна си за момента си, за пубертета. Като излезнеш от него какво само те чака. Тогава още доста истини ще ти излезнат наяве и това сега ще ти се струва 'фасулска работа'.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Абе не знам ама като седнете да говорите на по 12-13 години за любов ми става малко смешно... Е не мисля, че най добрия начин да постигнеш нещо е да сгрешиш. Вярно, поучаваш се от грешките си, но нали се сещаш, че "хората" в днешно време като сгрешиш гледат само в грешката ти, а всичко това, което си направил/а за тях изведнъж се забравя и няма значение. Значи преживяла съъм предателства.. и мнението ми за това е, че точно това ти показва какъв боклук не трябва да бъдеш.. сеш се?

п.с. Стегнете се, на 13 сте и живота е пред вас, а вие вече сте мъченици. Нищо лично, нооооо ...
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    То и аз като бях на 13 си мислех, че съм голяма и ги разбирам нещата от живота, но бях далеч от този факт. Повярвай ми един ден даже няма да разсъждаваш, просто няма да ти пука..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

anonymous546178
    Guest
    И аз на 13 мислих, че знам всичко... като станах на 18 разбрах, че греша.
    има една такава приказка, на 8 за всичко слушаме мама, на 13 знаем всичко, правим си квот искаме, ама не и казваме, на 18 правим всичко напук на мама, а на 30 се чудим що, не сме я послушали... айде стига глупости, на 13 ми станала, разсъждения ще има...

Град
    София
    Не съм казала,че разбирам всичко ... също така аз самата знам (и по-горе го споменах) , че ме очакват още много работи .. И да , наистина се нуждаем,от някого,на когото да споделим , но трябва да сме сигурни ,че човека може да ни помогне и че можем да му се доверим
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Много преживяла на 13 глупости.Ти си още дете сори ама ми звучи много странно!!!

Абе ти полуде ли ..?
    Пиках на химна!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GD
    Много преживяла на 13 глупости.Ти си още дете сори ама ми звучи много странно!!!
    Повярвай ми , и на мен ми е много странно , но не знам как мога да ти докажа ,че наистина изживях много неща , но и адски много ме очакват

много от нещата, които си казала са верни..хубаво е че ги споделяш..и аз съм на 13 и тази възраст определено е супер трудна, но все някакси ще я преодолеем..смело напред

Супер фен Аватара на WaterLilly

Re: Моите разсъждения

Oh, the teenage angst!

Според мен всеки трябва да се държи с другите така както се държат те с него/нея.Аз така правя,може да съм на 16,скоро 17,но най-често не съм включен с интриги с други хора,само защото хората не зачитат мнението ми,а търсят съвет от мен.Най-често се оказвам прав,но понеже търся хора,които да виждат света така както аз го виждам едно просто "благодаря" никога не ми стига.Ще ви призная нещо-единственото нещо което някога съм очаквал и ще очаквам от живота е да срещна истинската любов.Нищо друго няма значение за мен.Това е моето мнение и моето виждане на нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си