.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Повече от фен Аватара на mine

Oriflame Beauty Kajal Eye Liner !

Здравейте..

Искам ви пак мнението за продукт

http://bg.oriflame.com/products/prod...prodCode=17473

Много ми харесва очната линия.. Някой ползвал ли е точно тази очна линия и доволен ли е?

Ако не сте използвали очната линия може ли все пак да си изкажете мнението

Благодаря муцинки

И да благодаря ви, че за пореден път ми отговаряте толкова бързо

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Пробвала съм и не е лоша, но като стигнеш до по-дебелото, какво правиш? С ребчето ли трябва да си слагаш?
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Емиии,

I ♥ machoka Супер фен
    И аз мислех да го поръчвам ама..каквато съм смотана,ще изтъпя връхчето за нула време и после кво...едно голееееМо нищо.Само не разбрах дали наистина може да се ползва и като ефект за опушени очи?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз имам такава.. отначало е много хубава, докато не се изтъпи ... в момента я ползвам като молив защото не се размазва... най вече отдолу, на водната линия на окото.

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    По принцип моливите кайал (каял) не се използват като обикновените моливи - с острото напред. Използват се по дължината, тоест, както си е продукта като го отворите, просто го приближавате към окото, без да го накланяте и тн. Използвате го по дължина и така не се затъпява, майка ми го имаше преди време, като индианци бяхме. Но го изгуби..

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от RainBerry
    По принцип моливите кайал (каял) не се използват като обикновените моливи - с острото напред. Използват се по дължината, тоест, както си е продукта като го отворите, просто го приближавате към окото, без да го накланяте и тн. Използвате го по дължина и така не се затъпява, майка ми го имаше преди време, като индианци бяхме. Но го изгуби..
    то било много сложно бее . . аз така ще се наклепам, че никой няма да може да ме познае
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Като се свикне не е толкова трудно, аз не успявах да си го сложа като хората, но майка ми му хвана цаката, не, че се гримира много,де..

Виж това видео, това е за оригиналния kohl (морокански), но се опитай, ако не по първия, то по втория начин и забележи как не го слага с върха на четчицата, а по самата му дължина. Наистина е много интересен каяла като цяло, а и по принцип с този като показания са се мацали много индийки/арабки и тн(схвана ми идеята )

http://www.youtube.com/watch?v=eilUURi1hZg

p.s Сега се сетих още едно интересно нещо, при оригиналния кохл/каял са се навлажнявали очите, защото то е прах и предизвиква едно мигане и се получава този "мокър" ефект на очите на индийките.

Това е едно от наййййййййййй-любимите ми неща на Орифлейм Използва се настрани, не с връхчето
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Една от най-добрите очни линии!! <3 ;д
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Изглежда уникално ! Определено бих си я взела!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си