- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с дълга връзка!Помощ!
Здравейте момичета и момчета аз съм на 18г. нуждая се от вашите съвети защото много държа на тази връзка!Ходя с едно момиче на 16г. от година и половина всичко беше наред-обичахме се,секса беше супер абе общо взето сичко си беше наред.И преди два месеца когато беше грипната ваканция и двамата се разболяхме и си седяхме по къщите,както и да е.И от както свърши ваканцията тя започна да се държи по-студено,отдръпна се спряхме да правим секс,отдалечихме се и аз започнах да търся проблема в мен,но нищо не съм направил или казалговорих с нея нещо да не е станало да не съм направил нещо и тя ми казва че нищо и няма не е в мен проблема и през този месец след ваканцията постоянно се карахме за глупости и след около месец скъсахме заради глупости!
След това аз по всякакъв начин се опитвах да се сдобрим купих и голям букет цветя,направих картичка,но тя ми отказваше.Казах и помисли си ще ти дам колкото искаш време нали да осмисли работите,но тя не искаше.Преди около 1 седмица пак говорихме с нея и тя ми каза давам 15 дена срок да се оправим и аз се съгласих.Започнах да и угаждам да правя всичко каквото пожелае но тя не иска да излиза много рядко ходим на кафе или някъде другаде
През изминалата седмица какво ли не мислих да направя да ми даде още един шанс но всичко се проваля с нейното НЕ!До края на тази седмица трябва да направя нещо да си я върна много я обичам! Моля ви дайте ми някакъв съвет защото не мога без нея страшно много я обичам!
Благодаря предварително!
![]()
EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>